Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση στην Σκάλα.... Το "εισιτήριο" ο Πυλαριακός

 

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στην Σκάλα και στον επαναληπτικό του 0-1 των Μακρυωτίκων, ο Πυλαριακός θα πάρει το τελευταίο «εισιτήριο» που οδηγεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού θα αναδειχθεί ισόπαλος με τους Πρόννους και σκορ 1-1 στην παράταση (κ.α. 1-0 για τους Πρόννους).

Οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο και οι γηπεδούχοι στο δεύτερο πατούσαν καλύτερα.

Στην παράταση και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ που θα έδινε πρόκριση. Αυτό το κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου και πλέον θα παίξουν την επόμενη Τετάρτη στα ημιτελικά, με αντίπαλο τα Διλινάτα στα Μακρυώτικα.

Να αναφέρουμε ότι, οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρ. Κουρκουμέλη.

Τα γκολ

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0 στο 66’, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Συγκεκριμένα, Μπάμπης – Lluka αλλάζουν ωραία την μπάλα και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ δίνει ελπίδες πρόκρισης για την ομάδα του.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα θα ολοκληρωθεί με αυτό το σκορ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να λύσουν τις «διαφορές» τους στην ημίωρη διαδικασία της παράτασης.

Έτσι, στο 111’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν την ισοφάριση και το 1-1 στο παιχνίδι, με ένα εντυπωσιακό σουτ του Μαρούλη από τα όρια της περιοχής.

Στα υπόλοιπα λεπτά που ακολουθούν δεν θα αλλάξει κάτι στο παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι του Κ. Βιτωράτου θα πάρουν, όπως προαναφέραμε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Κ. Χαρίση και τον κ. Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Α. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Τσονακαρίδης, Κουρκουμέλης Σπ., Παπαδημητρόπουλος, Xhelaj (113’ Γκιάφης), Κουρκουμέλης Χρ., Lluka, Walker (66’ Μπάμπης Γ.), Μακρυνώρης (98’ Ρώσσης), Μπάμπης Σ., Τσάκος (46’ Ρραπάι).

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Παπαδάτος, Καππάτος (119’ Τουλάτος), Καψογιώργης, Βασιλόπουλος, Θωμαΐδης (62’ Σαλιάι), Καλιβωκάς Γ., Μπαλάσκας, Μανωλάτος (70’ Ποταμιάνος), Σταμούλης, Γονατάς (55’ Μαρούλης).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου