Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22

Τυπική διαδικασία η ρεβάνς..... Λίγο πριν τον τελικό του τοπικού κυπέλλου ο Παλληξουριακός μετά το 4-0 επί του Αστέρα

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με την διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων να είναι και σε αυτό το τοπικό εμφανής υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων, σήμερα το απόγευμα στον «Άγιο Αντώνη», ο Παλληξουριακός χωρίς δυσκολία πιστοποίησε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε του Αστέρα Ληξουρίου με σκορ 4-0, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της σειράς του τοπικού κυπέλλου, μετατρέποντας έτσι τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία!

Ένα σκορ το οποίο του δίνει πρόκριση στο μεγάλο τελικό, μιας και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι αδύνατον να ανατραπεί στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης, στο ίδιο γήπεδο.

Να αναφέρουμε ότι, οι «ερυθρόλευκοι», όπως μαρτυράει άλλωστε και το τελικό αποτέλεσμα, ήταν σαφώς καλύτεροι, είχαν την κατοχή και την σωστή κυκλοφορία μπάλας, πέτυχαν σχετικά νωρίς το 0-1 και στη συνέχεια ολοκλήρωσαν το παιχνίδι, παίρνοντας σίγουρα μια δίκαιη και «καθαρή» νίκη, η οποία ουσιαστικά τους στέλνει σαν φιναλίστ στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Μάλιστα θα μπορούσαν, αν ήταν πιο εύστοχοι, να είχαν πετύχει ακόμη κάποια παραπάνω.

Για τους τυπικά γηπεδούχους, που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, μπορούμε να πούμε ότι, πάλεψαν στα πλαίσια του δυνατού, μετά από μια μοναδική πορεία στη διοργάνωση, η οποία τους έφερε ένα βήμα από τον τελικό, όμως έπεσαν πάνω σε ένα ανίκητο αντίπαλο.

Όμως και μόνο ότι, έφτασαν ως εδώ, ότι απέκλεισαν στα προημιτελικά με μια παλληκαρήσια πρόκριση, ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης τον Α.Ο. Εικοσιμίας, τα λέει όλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Στο σημερινό παιχνίδι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικούς προσανατολισμούς με αποτέλεσμα να μην δημιουργούν φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στο νεαρό τερματοφύλακα του Αστέρα Δ. Αλυσανδράτο, ένα πολύ καλό τερματοφύλακα, μόλις 14 ετών, ο οποίος έκανε πολλές σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.

Σίγουρα έχει ταλέντο και το μέλλον του ανήκει!

Τα γκολ

Με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Μ. Μπράτι, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν το προβάδισμα 0-1 στο 26’, ύστερα από πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ, από μακριά και αριστερά, για να στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Δ. Αλυσανδράτου και στα δίχτυα.

Μετά από περίπου 15’ θα πετύχουν και το 0-2. Οι Λυκούδης – Μπράτι αλλάζουν την μπάλα μετά το κόρνερ από δεξιά, ο τελευταίος θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή και ο Jarzebak με ωραία κεφαλιά, θα την στείλει στα δίχτυα του νεαρού τερματοφύλακα του Αστέρα, δίνοντας καθαρό προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό το 0-2 θα είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από το σκορ, αφού οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πετύχουν ακόμη δύο.

Αμέσως με την έναρξη της, θα έχουμε και το 0-3 με πολύ ωραία προβολή του Αντωνάτου στο α’ δοκάρι, μετά την εξαιρετική, συρτή σέντρα από δεξιά του Γ. Πολυδωράτου.

Στο 72’ ο Στ. Κρίστο θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Συγκεκριμένα, μετά την ωραία ομαδική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ηλία Ζερβού, ο Κουλούρης από δεξιά θα πασάρει στην περιοχή για τον Αντωνάτο και αυτός παίζοντας παράλληλα στον νεαρό σκόρερ που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αλυσανδράτου.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στον Άγιο Αντώνη και τον Παλληξουριακό να σκέφτεται από σήμερα τη εκ νέου συμμετοχή του σε έναν ακόμη τελικό τοπικού κυπέλλου, όπου μάλιστα τα τελευταία χρόνια κερδίζει και τον τίτλο.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Αλυσανδράτος, Πατρίκιος, Σούπας (87’ Αλυσανδράτος Α.), Αδηλίνης, Κούτσης, Γαβαλάς, Λουκέρης (73’ Βεσάι), Γιακουμάτος (77’ Μπουρλώτος), Γαλανός, Παπαδάτος, Αναλυτής. 

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Βλάχος, Πολυδωράτος (58’ Κουλούρης), Jarzebak, Λούλουδας, Λυκούδης (58’ Μαλλιώρης), Κουκοβίνος, Αντωνάτος, Μπράτι (77’ Κουμπουλής), Haxhiaj,  Λεπενιώτης (58’ Κρίστο), Συριάτος (70’ Σπυράτος).


Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου