Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας....

Αύριο Σάββατο 18/2/2023 η 2η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος 

Β’ κατηγορίας....

************************************

Με το τοπικό ντέρμπι της Ιθάκης στο Δημοτικό Σταυρού και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Οδυσσέα - Πρόοδο, συνεχίζεται το πρωτάθλημα των "μικρών" της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..

Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει ο Α.Ο.Κ.Ι.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 18-2-2023  ώρα:11:30

Δημοτικό Σταυρού Ιθάκης

Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο.Πρόοδος

Θωμάς 

Βασίλης

Κομητόπουλος Π.

Δούλου Ίρις

         

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική

Σάββατο  18/2/2023

Αύριο Σάββατο 18/2 στις 11:30 πρωί, στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' τοπικής κατηγορίας, στο ντέρμπι του νησιού, ο Οδυσσέας φιλοξενεί στο Δημοτικό Σταυρού Ιθάκης την Πρόοδο, η οποία θα κάνει πρεμιέρα, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση, ύστερα από 1 χρόνο απουσίας.

Ένα πολύ σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, αφού για τους τυπικά γηπεδούχους, μετά την ήττα της πρεμιέρας, στο ίδιο γήπεδο από τον Α.Ο.Κ.Ι., δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, μιας και θα χάσουν τις περισσότερες από τις ελπίδες τους για την πρωτιά ή ακόμη και την δεύτερη θέση.

Είπαμε ότι, κάθε χαμένος βαθμός είναι πρόβλημα, αφού οι αγώνες είναι ελάχιστοι και δύσκολα καλύπτεται στη συνέχεια η οποιαδήποτε απώλεια.

Η ιστορική Πρόοδος, που θα κάνει πρεμιέρα μετά από έναν χρόνο απουσίας, θα παραταχθεί με στόχο να είναι νικηφόρα, ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρωτιά, όταν πολύ περισσότερο την επόμενη αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο, θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Α.Ο.Κ.Ι.

Σίγουρα, θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια για να τα καταφέρει, αφού απέναντι της θα βρει μία ομάδα που στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει πολλά για το μέλλον της.

Μέχρι τώρα και μετά την 1η αγωνιστική ο Οδυσσέας βρίσκεται στη 2η θέση χωρίς βαθμό, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε στο ίδιο γήπεδο από τον Α.Ο.Κ.Ι. με σκορ 3-2!

Για την Πρόοδο είπαμε ότι, στο παιχνίδι αυτό κάνει τη δική της πρεμιέρα και φυσικά η ομάδα του Κ. Πίππου ψάχνει τον τρόπο, να κάνει ποδαρικό με το "δεξί" στο πρωτάθλημα! 

Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι με θέαμα, δύναμη, πάθος και γκολ από τις δύο Ιθακήσιες ομάδες, μιας και μιλάμε για το τοπικό του νησιού του Οδυσσέα!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κ. Ιρ. Δούλου.

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο.Κ.Ι.

3

1

1

0

0

3 - 2

2.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

0

1

0

0

1

2 - 3

3.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

-

-

-

-

-

- - -

         

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
(4/3/2023)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο.Κ.Ι.

-

Ρεπό: Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου