Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

Νικητής ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός και σε αυτό το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Ακαδημία

Με νίκη έκλεισε τις επίσημες φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα του Α.Σ. Κεφαλληνιακού καθώς κέρδισε και πάλι την Ακαδημία Κεφαλονιάς στο τοπικό ντέρμπι πετυχαίνοντας το 6 στα 6 στην τελική φάση της Β’ κατηγορίας, καταλαμβάνοντας την 2 θέση που του δίνει την άνοδο στην Α’ κατηγορία παιδικού.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για ένα ημίχρονο, καθώς και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά και άστοχα το παιχνίδι με αποτέλεσμα το σκορ στο ημίχρονο να είναι πολύ χαμηλό και συγκεκριμένα 22-21.

Στο δεύτερο οι παίκτες του coach Κωστίδη βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση και παίζοντας με περίσσιο πάθος στην άμυνα, γεγονός που εμπόδισε τους αντίπαλους παίκτες της Ακαδημίας να βρουν λύσεις επιθετικά, έφτασαν την διαφορά στους 20+ πόντους, μετατρέποντας το παιχνίδι σε τυπική διαδικασία.

Το τέλος βρήκε τους τυπικά γηπεδούχους να κερδίζουν με 24 πόντους διαφορά και να πανηγυρίζουν μαζί με τον προπονητή τους την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Δεκάλεπτα: 14-13, 8-8, 20-9, 21-9.

Τελικό σκορ: 63-39

Διαιτητές: Παναγιωτόπουλος - Κουρλέσης

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Γαρμπής Μ. 7, Βαγγελάτος Π. 4, Βαγγελάτος Α., Αναστασιάδης 4, Τιμοθεάτος 22 (1), Μαντέλης 9, Κουρούκλης, Αλεξανδράτος 2, Δρακονταειδής 13, Μεσολωράς 1, Παυλάτος 1.

Ακαδημία Κεφαλονιάς:(Παπαδάτος), Μελισσαράτος, Νικολάου 2, Ματράγκος 4, Αλυσανδράτος, Κουμαριώτης 6, Παπαδάτος 14, Χριστόπουλος Κ., Κρεμμύδας 2, Χριστόπουλος Γ. 11, Ρούσος, Γιατράς.


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου