Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23

Α.Π.Σ. Πυλαριακός: Τι να το κάνουμε το «συγγνώμη λάθος»;

 

Σήμερα στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΑ με τελικό σκορ 0-1 γίναμε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Θεατές του ίδιου θεάτρου του παραλόγου με αποκλειστικούς πρωταγωνιστές το διαιτητικό τρίο.

Σε κάθε παιχνίδι πόσο μάλλον δε σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου περιμένουμε ορισμό Διαιτητών που να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Εσείς λοιπόν που ασχολείστε με τον ορισμό των Διαιτητών θεωρείτε ότι ανταποκριθήκατε στην απαίτηση αυτή; Ήταν το καλύτερο που μπορούσατε να κάνετε;

Για τη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα που η αντίπαλη ομάδα ζήτησε εγγράφως την παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο μας, η δική σας εκπροσώπηση περιορίστηκε σε δύο κυρίους ηλικίας 62 ετών έκαστος και μια κυρία με ελάχιστη ποδοσφαιρική εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί κύριοι της διαιτησίας ότι σήμερα διεξήχθησαν μόλις δύο αγώνες στο νησί μας. Εμείς σαν ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ θεωρούμε ότι το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο και το φύλλο αγώνα συμπληρώνεται στο τέλος της κάθε αναμέτρησης με ίσους όρους για όλους. Τι να το κάνουμε το «συγγνώμη λάθος»;

Τι να το κάνουμε που εκ των υστέρων σε κατ ιδίαν συζητήσεις και μηνύματα ρίχνετε τις ευθύνες ο ένας στον άλλον; Ποιος φταίει τελικά;

Και ναι μεν δικαίωμα στο λάθος έχουμε όλοι, αλλά πόσα λάθη κατά την διάρκεια ενός αγώνα και σε πόσους αγώνες;

Μία φορά ναι μπορεί να είναι σύμπτωση, άντε και δεύτερη αλλά από εκεί και πέρα η σύμπτωση γίνεται αναπόφευκτα σύμπτωμα με συνέπειες τις οποίες πληρώνει άραγε ποιος ; Πάντως σίγουρα όχι αυτοί που ευθύνονται.

Κυρίες και κύριοι διαιτητές επειδή έχουμε μάθει να μαχόμαστε μέσα στο γήπεδο και φυσικά να χάνουμε αν δεν αξίζουμε την νίκη και επειδή οι κανόνες πρέπει να είναι ίδιοι για όλους σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Εν κατακλείδι εκπροσωπούμε ποδοσφαιρικά την μικρότερη πληθυσμιακά περιοχή της Κεφαλονιάς αλλά απαιτούμε ίση με όλους μεταχείριση, όπως μας αξίζει.

Α.Π.Σ.  Πυλαριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου