Σάββατο, Ιουνίου 13

Ήττα της Εθνικής Άμμου από την Πορτογαλία 1-2


Άτυχη η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Άμμου, ηττήθηκε 1-2 από την πανίσχυρη Πορτογαλία στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Euro Beach Soccer League Moscow 2015).Euro Beach Soccer League Moscow 2015.
GreeceΗ ελληνική ομάδα, που αγωνίζεται για μια ακόμη χρονιά στην κορυφαία κατηγορία της Ευρώπης, στάθηκε ισάξια απέναντι στην Πορτογαλία, 4η στην παγκόσμια κατάταξη, και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, αν οι διεθνείς ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Το γκολ της Εθνικής πέτυχε ο Καφαντάρης τρία λεπτά πριν από τη λήξη (διαμόρφωσε το αποτέλεσμα).
Αρχική πεντάδα: Νικολάου, Καρακάσης, Παπασταθόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Παντελής
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ιταλία νίκησε 4-2 τη Γερμανία.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Απέδειξε ότι δίκαια είναι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Απέναντι σε μια έμπειρη και γεμάτη από παραστάσεις Πορτογαλία δεν υστέρησε πουθενά. Αντιθέτως, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Κρατώντας τα θετικά μας χαρακτηριστικά, θα προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι εναντίον της Ιταλίας. Μπράβο στην ομάδα, με τον ίδιο τρόπο οφείλουμε να συνεχίσουμε», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές.
Στην δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, η Εθνική μας θα τεθεί αντιμέτωπη με την επίσης ισχυρή Ιταλία (11η στην παγκόσμια κατάταξη) στις 13/6 και ώρα 15:45 στη Μόσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου