Πέμπτη, Ιουνίου 18

3-4 Ιουλίου το UEFA Grassroots στην Κεφαλονιά


Το πρόγραμμα της UEFA Grassroots έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια με σκοπό την διάδοση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου ειδικά στις μικρές ηλικίες για αγόρια και κορίτσια.
Στις διοργανώσεις αυτές (διασκεδαστικά τουρνουά) τα παιχνίδια που διεξάγονται έχουν διασκεδαστικό χαρακτήρα και απώτερο σκοπό την γνωριμία και εξοικείωση των μικρών και των γονέων τους με το ποδόσφαιρο, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για επσκιΣε κάθε ομάδα μπορούν να μετέχουν αγόρια και κορίτσια (για τις ηλικίες από 6-11 ετών) σε αγώνες 5Χ5, 6Χ6, 7Χ7, χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και χωρίς καμία έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Καλό θα είναι οι ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι να είναι παραπλήσιες. Στην Ένωση μας τα διασκεδαστικά αυτά τουρνουά πρόκειται να διεξαχθούν την Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γήπεδο Αντώνης Τρίτσης (Σάλας) και στο γήπεδο 5Χ5 του ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από τους συμμετέχοντες. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες ποδοσφαιρικές παρέες, ομάδες, σύλλογοι κ.λ.π έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, να καταθέσουν δηλώσεις συμμετοχής και κατάσταση υγείας ή ατομική ιατρική βεβαίωση άθλησης.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου