Τρίτη, Ιουνίου 23

Εξαιρετικά αποτελέσματα για τον Κ.Ο.Α. στο Πανελλαδικό της Καλαμάτας

Αποτέλεσμα εικόνας για κεφαλληνιακοσ ομιλοσ αντισφαιρισης

Εξαιρετικά αποτελέσματα από την Καλαμάτα ήρθαν τις μέρες που μας πέρασαν.
Δύο ήταν οι συμμετοχές από αθλητές του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο Ε2 πανελλαδικό πρωτάθλημα της Καλαμάτας. 
Ο φρέσκος στην μεγάλη κατηγορία των 14αριών Ευθύμης Καμπανός δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό αποκομίζοντας όμως πολύ σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.
Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν της μικρής Βαγγελίας Βαγγελάτου η οποία συνέχισε τις πραγματικά πολύ καλές παρουσίες της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και κάνοντας ένα καταπληκτικό παιχνίδι στον πρώτο γύρο πέταξε έξω το νούμερο 6 του ταμπλό συνεχίζοντας πολύ δυναμικά.
Κερδίζοντας και το δεύτερο παιχνίδι με την γνωστή της πλέον Μηναδάκη έφτασε για πρώτη φορά στην  8άδα ενός πανελλαδικού πρωταθλήματος τόσου μεγάλου επιπέδου δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις σε αυτό το επίπεδο.
Κάνοντας για ακόμα μία φορά εξαιρετικό παιχνίδι και ενώ βρισκόταν για αρκετή ώρα πάνω στο σκορ στο πρώτο σετ άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις, δυστυχώς όμως ηττήθηκε από το νούμερο 5 στην Ελλάδα Ζωή Σπύρου με το πολύ καλό αποτέλεσμα 76(5),63. 
Ακόμα και στην κατηγορία των διπλών έφτασε στον προημιτελικό γύρο και έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε αυτή την κατηγορία. 
Συγχαρητήρια και στους δύο για την εξαιρετική αγωνιστική σας παρουσία σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά.. Ευχόμαστε καλή και δυνατή συνέχεια τόσο στο πανελλήνιο της επόμενης εβδομάδας όσο και στην υπόλοιπη αγωνιστική χρονιά..
Το Δ.Σ.
Η πρόεδρος                             Ο γραμματέας
Ανδρεόλα Ελένη                      Νικόλας Τσιμάρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου