Παρασκευή, Ιουνίου 5

Παπυργιακός :ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΧΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...... Επιστολή αποχώρησης με αιχμές και πολλούς αποδέκτες


Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε και να  ευχαριστήσουμε, πρώτα από όλα τους ποδοσφαιριστές μας, τους γονείς αυτών, τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας με κάθε δυνατό τρόπο και τον φίλαθλο κόσμο της Κεφαλονιάς.
Θέλουμε παράλληλα να ζητήσουμε συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές μας που δεν θα συνεχίσουμε μαζί σε αυτό που εκείνοι πέτυχαν μόνοι τους, με τη δουλειά τους, χωρίς να ζητούν χάρες. Μήπως αυτό πληρώνουμε; Τον προπονητή και ποδοσφαιριστή μας, Σπυράγγελο Τζωρτζάτο, για όσα πρόσφερε αφιλοκερδώς στο Σωματείο, για τη άψογη συνεργασία που είχαμε με αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας στη Α κατηγορία. 
Να ευχαριστήσουμε επίσης 2-3 Συμβούλους από το Δ.Σ. της ΕΠΣΚΙ, που μπορεί να μην ορθώνουν το ανάστημά τους στις ηγεμονίες του προέδρου τους, αλλά μαζί μας ήταν ειλικρινείς, έστω και στο τέλος και μεταξύ άλλων μας υπέδειξαν με γλαφυρό τρόπο την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί εκεί. Να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια της ΕΠΣΚΙ για τη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ευχαριστούμε τα Σωματεία για τη συνεργασία που είχαμε, ακόμη και σε αυτό το Σωματείο, που σε έναν αγώνα άνευ ουσίας Προπαιδικού πρωταθλήματος, μας βοήθησε (ευτυχώς) να οδηγηθούμε στο τέλος.
Ακόμη και στα δύσκολα έχουμε παλέψει κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να διατηρήσεις το «μικρό» Πυργί στη Δ Εθνική και μάλιστα αξιοπρεπέστατα, με τη βοήθεια μόνο της τοπικής κοινωνίας.
Ο Παπυργιακός  από το ορεινό Πυργί της Σάμης δημιούργησε Ακαδημία ποδοσφαίρου, που αγαπήθηκε από τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους. Ήδη η ανδρική ομάδα απαρτίζεται κατά 80% από παιδιά των Ακαδημιών μας και αυτή θα ήταν η συνέχειά τους. Πιστεύουμε ότι στον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε τηρουμένων πάντα των αναλογιών που επικρατεί στο τοπικό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε ότι είμαστε πολύ ρομαντικοί για τα άθλημα για να αντέξουμε αυτά και να κάνουμε υπομονή στα τεκταινόμενα γύρω μας. Αναγκαζόμαστε να βάλουμε τέλος και δεν θέλουμε να έχουμε ρόλο στην ιστορία του… ενός. Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός, είναι υγεία και όχι εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.
Ματώνουμε για κάτι που μας αρέσει, ώστε να προσφέρουμε το ελάχιστο στα παιδιά που μας εμπιστεύθηκαν, αλλά για κάποιους άλλους έχουν μεγαλύτερη σημασία τα χρηματικά πρόστιμα. Ένας αγώνας επιβίωσης για την εξουσία χωρίς όρια. Το τελευταίο διάστημα είχαμε περιστατικά και αποφάσεις από τους ιθύνοντες στην ΕΣΠΚΙ, που μας οδήγησαν, ουσιαστικά μας ανάγκασαν στην έξοδο και παραθέτουμε γεγονότα.
-Με την υπ’ αριθ. 48/2015 ζητούσαμε αναβολή αγώνα πρωταθλήματος Προπαίδων, ούτε καν απαντήθηκε από την ΕΠΣΚΙ.
-Με τη υπ’ αριθ. 52/2015 ζητήσαμε πάλι αναβολή αγώνα πρωταθλήματος Προπαίδων, ούτε αυτή απαντήθηκε. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον υπεύθυνο της Επιτροπής, μας απάντησε ότι το ήθελε, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ δεν τον άφησε. Αν μιλήσεις δε με το πρόεδρο, υποστηρίζει ότι είναι ο χειρότερος παράγοντας που έχει.
-Αιτήματα άλλων ομάδων, που έγιναν τηλεφωνικά και χωρίς έγγραφα προς την ΕΠΣΚΙ, ικανοποιήθηκαν με τηλεφωνική παραγγελία.
-Είχα την εξοντωτική τιμωρία του προπονητή,  με τέσσερα χρόνια αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους,  για παράβαση που είναι κανόνας στα Παιδικά πρωταθλήματα.
-Τιμωρηθήκαμε με 150 ευρώ πρόστιμο γιατί συμμετείχαμε σε φιλικό αγώνα, όπου διοργανωτής ήταν ο Ηρακλής Πρόννων, γιατί δεν είχαμε την άδεια της εξουσίας.
Αγαπητέ Λεωνίδα καλά περάσαμε, αλλά στοίχησε κάτι παραπάνω. Δύο σουβλάκια και μία πατάτες, στοίχησαν 150 ευρώ, σου θυμίζω τη κουβέντα μας και παράλληλα σ’ ενημερώνω ότι ήταν λίγο ακριβά.
Άραγε, το ίδιο όμως  έχει συμβεί και σε άλλους Συλλόγους, που έχουν κάνει το ίδιο «παράπτωμα»???
Αναρωτιόμαστε, αν πρέπει να μιλάμε για ποδόσφαιρο ή για μια εισπρακτική εταιρία, που διαθέτει διάφορες άδειες, έναντι αμοιβής και πρόστιμα που εμείς πολλές φορές απολαμβάνουμε.
Με όλα τα παραπάνω αδυνατούμε να συνεισφέρουμε σε οτιδήποτε αφορά  στα πρωταθλήματα του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ο οποίος στο γήπεδο δεν έχει έρθει ποτέ, αλλά εμφανίζεται μόνο για βραβεύσεις και με επιλεγμένους Συμβούλους.
Ευχόμαστε στην ερχόμενη κρίση της δικαιοσύνης η αδέκαστη Επιτροπή να προαχθεί σε Εφέτες και σε αντίστοιχες παραβάσεις με τις δικές μας να επιβάλλει, αν όχι τη θανατική ποινή, τουλάχιστον τα ισόβια.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ιθάκης που εξάρθρωσε την εγκληματική οργάνωση, γιατί αυτή η ομάδα είναι αψεγάδιαστη, χωρίς παρατυπίες. Δεν θα επανέλθουμε  μέσω άλλης ανακοίνωσης (θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον) γιατί δεν θέλουμε να βρεθούμε στη δύσκολη θέση να θίξουμε ανθρώπους που δεν πρέπει, αφού η απόφασή μας είναι τελεσίδικη.
Το Αυτοδιοίκητο, δεν είναι αθλητισμός
Αυτοδιοίκητο, σημαίνει καταστροφή του ερασιτεχνικού αθλητισμού
Αυτοδιοίκητο, σημαίνει πρόστιμα και τιμωρίες
Υ.Γ.1. Έχει ενημερωθεί η διοίκηση του σωματείου, προκειμένου ν’αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη συνέχιση της.
Υ.Γ.2. Εκ των υστέρων ενημερωθήκαμε ότι αθωωθήκαμε από τη κακουργηματική πράξη της εισόδου του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ήταν τιμωρημένος.
Ευχαριστούμε τη δικαστική επιτροπή για τη σπουδαία απόφαση της.
Α. ΚΟΚΚΟΣΗΣ

Γ. ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου