Δευτέρα, Ιουνίου 15

Άλλο ένα επιτυχημένο τουρνουά μπάσκετ Γ. & Μ. Βεργωτή..... το 14ο πέρασε στην ιστορία



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα, στο πανέμορφο σταδιάκι των Κουρκουμελάτων, το 14ο τουρνουά μπάσκετ Γ. & Μ. Βεργωτή το οποίο κατακλείστηκε από δεκάδες μικρά παιδιά. Αλλά και στις κερκίδες δεν έπεφτε «καρφίτσα» από την παρουσία των γονιών και των φίλων τους οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τις εξαιρετικές προσπάθειες τους στον αγωνιστικό χώρο.
Το παραπάνω τουρνουά διεξάγεται κάθε χρόνο από τον Α.Σ. Κεφαλονιά σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και την βοήθεια από το ίδρυμα  «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή», τιμώντας έτσι την μνήμη των σπουδαίων αυτών Κεφαλονίτων ευεργετών του νησιού.
Το παρών έδωσαν 140 παιδιά ηλικίας δημοτικού και εκτός από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, συμμετείχαν και τμήματα από την ευρύτερη περιοχή της Λειβαθούς.
Μάλιστα μέσα από αυτή την γιορτή φάνηκε καθαρά η δουλειά που γίνεται σε αυτές τις ηλικίες στο Σύλλογο τόσο σε προπονητικό όσο και διοικητικό επίπεδο.
Ψυχή της σπουδαίας γιορτής για ακόμη μια χρονιά ο γενικός διευθυντής του Συλλόγου Θανάσης Μουίκης του οποίου η προσφορά στην ομάδα αλλά και στην νεολαία γενικότερα είναι τεράστια και του αξίζουν για αυτό πολλά Μπράβο!!
Μετά τους αγώνες έγιναν οι απονομές, μέσω της ρίψης εντυπωσιακών βεγγαλικών, κλείνοντας μια πολύ επιτυχημένη σεζόν για τον Α.Σ. Κεφαλονιά με την δεύτερη συνεχή κατάκτηση του πρωταθλήματος της ανδρικής ομάδας και την επάνοδο της στα γνωστά λημέρια της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η..
Τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Βαγγέλης Κεκάτος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης, ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ. Κεφαλονιά, Θανάσης Μουίκης και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Αλέξης Παπαδάτος, οι οποίοι πραγματοποίησαν και τις απονομές.
Ο Θανάσης Μουίκης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε την ΚΕΔΗΚΕ για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και της υλικοτεχνικής υποδομής του τουρνουά, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων, κ. Αντώνη Αυγουστάτο που βοήθησε να έχει αυτή την εικόνα το γήπεδο καθώς και το Ι.Ε.Κ. νοσηλευτικής-τραυματιολογίας για τις υπηρεσίες του σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου