Δευτέρα, Ιουνίου 15

Final-4 Κυπέλλου Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος!


Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας στις Γυναίκες καθώς μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας και κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι κατάφερε να επικρατήσει της Γλυφάδας 4-3 και να κατακτήσει το τρόπαιο.
Ο "δικέφαλος του βορρά" θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη από την κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά το πέναλτι του κέρδισε δεν το αξιοποίησε η Αδαμάκη στο 42ο λεπτό, αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της Χατζηνικολάου. Οι δύο ομάδες παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα ούτε στην παράταση. Έτσι οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου οι παίκτριες του ΠΑΟΚ αποδείχθηκαν ευστοχότερες.
Η σειρά των πέναλτι με πρώτη τη Γλυφάδα:
Χατζηνικολάου δοκαρι
Δημητρίου 1-0
Κουτραφούρη αουτ
Παντελιάδου 2-0
Ντζάνη 2-1
Κακαμπούκη 3-1
Κόσοβα 3-2
Βλασιάδου αουτ
Νικολαάυ 3-3
Χατζηγιαννίδου 4-3
ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου (120' Πελετίδου)- Αδαμάκη, Δημητρίου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (75' Γεωργίου), Κακαμπούκη, Αρβανιτάκη (46' Χαμαλίδου), Μάρκου, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελιάδου.

Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Χατζηνικολάου- Θέου, Νικολάου, Παπακώστα, Θωμοπούλου, Τερζή, Κόσοβα, Ντζάνη, Μιχαλακίδη (71' Κουτραφούρη), Κιάμου, Τσακίρη (78' Παπαδοπούλου, 115' Λάμπρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου