Τρίτη, Ιουνίου 16

25-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΤΟ 27ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ''ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ" "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"


ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει στο πανέμορφο νησί μας το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής, το οποίο από πέρυσι ονομάζεται "Αννα Πολλάτου"  στη μνήμη του σπουδαίου, του αξέχαστου κοριτσιού της Ελληνικής Γυμναστικής που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.
Είναι, άλλωστε, γνωστό σε όλους ότι η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ είχε ξεκινήσει την αθλητική της πορεία από τα τμήματα του διοργανωτή συλλόγου Α.Γ.Σ. Επτανήσων "Κεφαλονιά" και ότι πρώτη της προπονήτρια ήταν η κ. Μποζένα Μπασιαρδή.
Φέτος, θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς πολυάριθμοι αθλούμενοι από την Ελλάδα, αλλά και αρκετές Ευρωπαικές χώρες και δεν αποκλείεται να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών, καθώς το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.
Οι, περίπου, 2000 συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν με τη συνοδεία μουσικής τα θεαματικά προγράμματα τους σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Κουρκουμελάτα. Αναμένεται να ενθουσιάσουν τους πολυάριθμους θεατές,ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις από πλευράς διοργανωτών.
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Α.Γ.Σ.Επτανήσων "Κεφαλονιά" κ. Σταύρος Μπασιαρδής έστειλε το δικό του μήνυμα λίγες ημέρες πριν από την Τελετή Έναρξης:"Το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο πανέμορφο κορίτσι της Ρυθμικής Γυμναστικής, που τίμησε με τρόπο ξεχωριστό όχι μόνο την Κεφαλονιά, αλλά και όλη τη χώρα. Η Άννα Πολλάτου παραμένει ζωντανή στις μνήμες και στις καρδιές όλων μας.
Η διοργάνωση αυτή αποτελεί θεσμό και κάθε χρόνο θα γίνεται όλο και καλύτερη. Νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν. Συμμετέχουν όλοι-από μικρά παιδιά μέχρι την τρίτη ηλικία-βραβεύονται όλοι, χαίρονται όλοι τις ομορφιές του νησιού μας
".
Η ΕΡΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Η Δημόσια Τηλεόραση δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από το σημαντικότατο αυτό αθλητικό ραντεβού. Το Διεθνές Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-1 με ρεπορτάζ στα Δελτία Ειδήσεων και με αφιερώματα σε ειδικές εκπομπές. Παραδοσιακά, άλλωστε, η ΕΡΤ στηρίζει τη διοργάνωση αυτή και ειδικά από το 1997 και μετά.
Τις ημέρες του Φεστιβάλ θα βρίσκεται στην Κεφαλονιά ο Αρχισυντάκτης & Ρεπόρτερ των Αθλητικών Ειδήσεων της ΕΡΤ-1 Νίκος Γιαννόπουλος.
Με τη βοήθεια του έμπειρου εικονολήπτη κ. Γιάννη Παπαδάτου θα γίνει η προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή δημοσιογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου