Πέμπτη, Ιουνίου 4

Συνεργασία Παναθηναϊκου με ασφαλιστική εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ


Η ασφαλιστική εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α... στηρίζει το έργο των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και στα πλαίσια αυτά ανανέωσε για έκτη συνεχή χρονιά τη συνεργασία της.
Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία η Ευρωπαϊκή Πίστη παρέχει δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη από ατύχημα καθώς και μέσω της SERVICES ΑΕ οδοντιατρικό πρόγραμμα στους νεαρούς αθλητές των σχολών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ είναι κατά γενική ομολογία μία από τις αξιολογότερες Ακαδημίες στην Ελλάδα, με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για τους λόγους αυτούς και η συνεργασία αυτή μας δίνει την ιδιαίτερη χαρά να σταθούμε δίπλα στους νεαρούς αθλητές και τις οικογένειές τους.
Για τα οφέλη που προκύπτουν για σας και τα παιδιά σας από την παραπάνω συνεργασία και για τις λεπτομέρειες για τη διεκπεραίωση των ασφαλιστικών προγραμμάτων θα σας ενημερώσουμε στο Γραφείο μας, όπου θα σας καλέσουμε για να παραλάβετε τη βεβαίωση ασφάλισης του παιδιού σας.
Γραφείο Αργοστολίου,
Λιθόστρωτο 13 (πίσω από την Εμπορική Τράπεζα. Ώρες λειτουργίας της Γραμματείας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-13.00 Tn2671 025759 - : 2671 024108 - Email: zavitsianoseuropisti.gr
Μπορείτε επίσης οποιαδήποτε στιγμή πέραν του ωραρίου της Γραμματείας να επικοινωνείτε στο κινητό: 6944415637.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου