Παρασκευή, Ιουνίου 5

«Γίνε Δότης Μυελού των Οστών»


Η μεγάλη οικογένεια της Εθνικής Ομάδας, σταθερά αλληλέγγυα σε κοινωνικές δράσεις, παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «η Πίστη» και του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα».

Σε αυτή την εκστρατεία, που έχει ως σύνθημα «Γίνε Δότης Μυελού των  Οστών», ο στόχος είναι η αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και η ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου «η Πίστη».
Παρόντες στην σημαντική αυτή εκδήλωση ήταν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Καπίνο, Μανωλάς, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Τοροσίδης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Ταχτσίδης, Κολοβός, Τασουλής,Φούντας, Μόρας, Σάμαρης, Κονέ, Παπασταθόπουλος, οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Δέλλας, Λάκης, Μπασινάς, Νικοπολίδης, Γιαννακόπουλος, Τσάρτας, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριών και οι συνεργάτες του Κωστένογλου, Μαρσενάρο, Κατεργιαννάκης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου