Παρασκευή, Ιουνίου 26

27ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 'ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ' 25-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015


ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Με ιδιαίτερη επισημότητα άρχισε την Πέμπτη το βράδυ, στο Αργοστόλι,το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους. 
Μια διοργάνωση που φέρει το όνομα της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκου 'Αννας Πολλάτου. Πρόκειται για την κορυφαία Αθλητική εκδήλωση του νησιού για το 2015, καθώς συμμετέχουν περισσότεροι από 2000 αθλούμενοι από επτά Ευρωπαικές χώρες.
Η Τελετή Έναρξης έγινε σε κλίμα συγκίνησης λόγω του πρόσφατου θανάτου του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γερασίμου. Γι` αυτό και τηρήθηκε στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή.
Την Έναρξη του Φεστιβάλ κήρυξε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος ο οποίος τόνισε:
"Απόψε νιώθουμε συγκίνηση. Πρόκειται για ένα μαγικό Φεστιβάλ. 
Για μια πανδαισία ζωής και κίνησης. Είμαστε περήφανοι για το Φεστιβάλ του νησιού μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Σταύρο Μπασιαρδή και τη σύζυγο του Μποζένα για τις ακούραστες προσπάθειες τους.Θα πρέπει να πω ότι κανείς μας δεν ξεχνά την Άννα Πολλάτου που παραμένει ζωντανή στις καρδιές μας. Αφιερώνουμε το Φεστιβάλ στη μνήμη του πατέρα-Γεράσιμου, του Μητρόπολη μας, που τόσο αιφνιδιαστικά έφυγε από τη ζωή".
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σταύρος Μπασιαρδής τόνισε:
"Καλωσορίζουμε όλους όσους συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο στο Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς. 
Βλέπουμε με χαρά παλιούς φίλους και συνεργάτες. Είναι ένας πολύ ωραίος θεσμός που αντέχει στο χρόνο και γίνεται για 27η φορά. Ευχαριστούμε πολύ που είστε κοντά μας. Ευχαριστούμε τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στον Αθλητισμό. Το Φεστιβάλ φέρει το όνομα της Άννας Πολλάτου που ούτε στιγμή δεν έχει φύγει από τις μνήμες μας. Θέλω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνδρομή τους την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, τον Δήμο του νησιού, την ΚΕΔΗΚΕ και τον κ. Άγγελο Κωνσταντάκη".
Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση εντυπωσιακών προγραμμάτων από τμήματα του διοργανωτή συλλόγου Α.Γ.Σ.Επτανήσων "Κεφαλονιά". Πολύ καλή-όπως πάντα-στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν η πρωταθλήτρια της Ρυθμικής γυμναστικής κ. Ελένη Δαρδαμάνη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Η πρώτη παρουσίαση των ομάδων γίνεται στην Κεντρική Πλατεία του Ληξουρίου-σήμερα Παρασκευή-στις οκτώ το βράδυ.
Η δεύτερη παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο στο Στάδιο Κουρκουμελάτων, επίσης στις οκτώ.
Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις έξι το απόγευμα με την Κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης", στο Αργοστόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου