Δευτέρα, Ιουνίου 15

ΑΣΚ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή» στα Κουρκουμελάτα


Το επιστέγασμα της φετινής μπασκετικής σεζόν, τιμώντας παράλληλα και δύο μεγάλους ευεργέτες, πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς με την ολοκλήρωση για 14η συνεχόμενη χρονιά  του τουρνουά «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή» που διεξήχθη και φέτος στα Κουρκουμελάτα.
Ο ΑΣΚ, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το τουρνουά στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 140 παιδιά από τα τμήματα υποδομής του.
Τα παιδιά έδειξαν τις ικανότητές τους  στα  τμήματα μίνι και προμίνι , αλλά και στα τμήματα των αρχαρίων που τα πήγαν περίφημα στις ασκήσεις επίδειξης με τις μικρές μπασκέτες.
Στο γήπεδο των Κουρκουμελάτων βρέθηκε και ομάδα από τις Κεραμειές που αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΣΚ.
Πραγματικά, ήταν ένα πολύ όμορφο θέαμα να βλέπεις αυτά τα παιδιά να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στο μπάσκετ, μπροστά στους γονείς τους που ήρθαν να δουν την πρόοδό τους στο δημοφιλές αυτό άθλημα.
Τις απονομές έκαναν  αντιδήμαρχος Λειβαθούς Ευάγγελος Κεκάτος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο σπουδαιότερος Κεφαλονίτης μπασκετμπολίστας Αλέξης Παπαδάτος και ο γενικός διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης.
Ο ΑΣΚ ευχαριστεί  την ΚΕΔΗΚΕ και τον πρόεδρό της Άγγελο Κωνσταντάκη για την βοήθεια στην διοργάνωση του τουρνουά, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων, Αντώνη Αυγουστάτο, για την καθαριότητα και φροντίδα του γηπέδου των Κουρκουμελάτων και τον διευθυντή του ΙΕΚ Νοσηλευτικής Σπύρο Σακαλή, που με τρεις νοσηλεύτριες από την σχολή βοήθησαν όσα παιδιά είχαν μικροατυχήματα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα που τα χάρηκαν μικροί και μεγάλοι!
Παρακάτω δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή του Συλλόγου Θανάση Μουίκη και τον προπονητή Λεωνίδα Παπαδάτο.
http://www.youtube.com/watch?v=2YtKXanAcYs
http://www.youtube.com/watch?v=5yajhiuVDcE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου