Δευτέρα, Ιουνίου 15

Στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό Εθνική Νέων Ελλάδας-Δανίας 2-2


Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Δανίας στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Νέων (6-19/7). Τα τέρματα της Ελλάδας σημείωσαν οι Τσελεπίδης (5΄) και Βασαϊτης (78΄).
Η Εθνική έδειξε για ακόμα μία φορά καλά δείγματα λειτουργίας, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Γκούμα να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. 
Παρόλο που σήμερα δε νικήσαμε είμαι ικανοποιημένος από το πάθος και τη θέληση που έβγαλαν στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Τα παιδιά μέρα με τη μέρα βελτιώνονται σε όλους τους τομείς και δείχνουν να αφομοιώνουν όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Αποκτούν πνεύμα νικητή και δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Η επόμενη φορά που μπούμε στον αγωνιστικό χώρο θα είναι για την πρεμιέρα του EURO. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Θα δουλέψουμε σκληρά τις μέρες τις προετοιμασίας μας στην Κατερίνη, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά».
Ελλάδα: Ηλιάδης (46΄ Θεοδωράκης), Σάλιακας (75΄ Μαρκοπουλιώτης), Τσιμίκας, Ρούσσος, Τσελεπίδης (75΄ Βασαϊτης), Καραχάλιος, Πόζογλου (46΄ Κυριακόπουλος), Παπασπύρος (63΄ Στάικος), Βέργος (63΄ Κουλούρης), Κατσέτης (59΄ Ορφανίδης), Τζιτζικαλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου