Τρίτη, Ιουνίου 9

Ευχαριστήριο από την Εύγερο (Φώτο)


Το αθλητικό σωματείο ΕΥΓΕΡΟΣ, γιόρτασε το 35ο έτος λειτουργίας του και την λήξη της αθλητικής χρονιάς 2015, των τμημάτων τένις.
Μεταξύ γονέων, αθλητών και μελών του σωματείου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια αθλητική γιορτή και δόθηκαν στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και έπαθλα από το εσωτερικό παιδικό πρωτάθλημα.
Οι καθηγήτριες φυσικής Αγωγής, Μαραβέγια Σοφία και Γασπαρινάτου Αλεξάνδρα, παρουσίασαν ανά ηλικία και τμήμα τα βασικά χτυπήματα του τένις.
Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά του σωματείου μας για την συμμετοχή και την αγάπη τους στο άθλημα. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία, την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. για την παραχώρηση των γηπέδων, τον κ. Κορσιάνο Νίκο (http://sportsthea.blogspot.gr/ ) για το αθλητικό ρεπορτάζ και την κ. Μαραβέγια Φωτεινή για τις φωτογραφίες.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν,  το κατάστημα παιδικών υποδημάτων «Μούγερ», ο κ. Καλογηράτος Χρήστος, πρώην πρόεδρος της ομάδας και το ζαχαροπλαστείο «Πολίτικο». Τους ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή ενίσχυση και αγάπη τους στην «ΕΥΓΕΡΟ». Ευχαριστούμε επίσης τον επιστάτη του γηπέδου κ. Νεόφυτο Άγγελο και τον κ. Καλογηράτο Τάσο για τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.
Τίμησαν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των παιδιών, ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Κωνσταντάκης Άγγελος και ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Γάκης Μιχάλης.
Επόμενος στόχος του σωματείου είναι η συγκρότηση της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου ΕΥΓΕΡΟΣ, που θα συνεχίσουν τις προπονήσεις το καλοκαίρι και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε το πρώτο παιχνίδι τους.
Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το αθλητικό ραντεβού μας από Σεπτέμβρη!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΥΓΕΡΟΥ»
Ακολουθούν φώτο από την γιορτή






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου