Πέμπτη, Ιουνίου 25

Γ’ Εθνική με... καινοτομίες

Γ’ Εθνική: Οι 13+1 ομάδες που ανέβηκαν | onsports.gr

Δείτε πώς έχει το πλάνο για την νέα σεζόν στην τρίτη κατηγορία. Οι ημερομηνίες, η πορεία... πρωταθλητισμού και οι «ώριμοι».
Μπαίνουν σε μια σειρά σιγά-σιγά οι εκκρεμότητες στην Γ’ Εθνική και ουσιαστικά οι αποφάσεις που θα υπάρξουν προσεχώς στη Football League σχετικά με την αναδιάρθρωση θα κρίνουν εν πολλοίς και τον «χάρτη» της τρίτης κατηγορίας.
Ήδη όμως υπάρχουν κάποια... δεδομένα. Οι σύλλογοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Εθνική ως τις 5 Αυγούστου, ενώ η σέντρα θα γίνει –όπως έχουμε ήδη ενημερώσει- στις 6 Σεπτεμβρίου, νωρίτερα σε σχέση με άλλα χρόνια.
Η κλήρωση για το πρόγραμμα θα γίνει στις 19 Αυγούστου, ενώ όπως πάντα οι όμιλοι θα έχουν γεωγραφικά κριτήρια κι ενώ ήδη υπάρχει μια σαφή εικόνα για το πού πάνε οι ομάδες.
Από του χρόνου θα δίνεται η ευκαιρία στις ομάδες να έχουν 3 παίκτες βασικούς άνω των 33, με στόχο να γίνεται πιο εφικτή η επιλογή της τρίτης κατηγορίας από έμπειρους και πιο προχωρημένους ηλικιακά παίκτες.

Βέβαια, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και του χρόνου οι σύλλογοι θα χρειαστεί να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Δεδομένου πως θα ανέβουν απ’ τα τοπικά 28 ομάδες (2 από κάθε όμιλο μπαράζ), όπως έχει κάνει γνωστό η ΕΠΟ, αυτό σημαίνει πως οι... μισές κάθε ομίλου στην Γ’ Εθνική θα υποβιβάζονται, δίνοντας άγρια ομορφιά στο πρωτάθλημα!
Πηγή:http://www.mikriliga.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου