Κυριακή, Ιουνίου 28

Φιλική ήττα για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ.Κ. 2014.... 2-7 από τις Καρυάτιδες Σπάρτης

Εντός έδρας ήττα για την γυναικεία ομάδα του Α.Σ. Κεφαλονιά 2014 σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της ιστορίας της από τις Καρυάτιδες Α.Ο. Σπάρτης με σκορ 2-7.
Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δυο Σωματείων αλλά και ενόψει της «παρθενικής» τους συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ιδιαίτερα όμως για την ομάδα της Κεφαλονιάς και τον προπονητή της Γιάννη Παρασκευόπουλο ήταν μια καλή ευκαιρία να τεστάρει τις αθλήτριες του απέναντι σε μια ομάδα καλύτερη και με περισσότερες επιλογές από την δική του ώστε παράλληλα με τον αγώνα να κερδίσουν και τις απαραίτητες εμπειρίες.
Αγωνιστικά, αν και λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα, η ομάδα της Σπάρτης επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 7-2 αφού ήταν καλύτερη και πιο ποιοτική.
Σε ότι αφορά την ομάδα μας, η παρουσία της σε γενικές γραμμές ήταν ελπιδοφόρα, προσπάθησε πολύ για το καλύτερο, κατάφερε να κάνει στην αρχή του β’ ημιχρόνου το 0-3 του πρώτου σε 2-3 δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία σε αυτό το διάστημα.

Σίγουρα άφησε υποσχέσεις για το μέλλον και αναμένουμε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.
Τα γκολ για την ομάδα της Κεφαλονιάς πέτυχαν οι:Βουτσινά και Καλαφάτη, ενώ για τις φιλοξενούμενες των Καρυάτιδων οι: Ελ. Γομάτου 2, Μελίνα Βελισσάρη 2, Γιάννα Λαμπράκη 2 και Αργυρώ Βλαχάκη 1.
Διαιτητής ήταν ο κ. Αντ. Σπανόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Θωμά και Αρμ. Καράι.
Οι ομάδες κατέβηκαν με τις εξής αθλήτριες:
Α.Σ. Κεφαλονιά:Καππάτου, Βουτσινά, Καλαφάτη, Κορέτα, Δεστούνη, Κοσμάτου, Ρεπούση, Κοκκόση, Κλούρα, Τζόλα, Κανάκη, Βλάχου, Κίριο, Γιώργου, Σάγκα, Πρεμτάι, Σελενίτσα, Γόντα.
Καρυάτιδες:Κουκουβέ, Γομάτου, Ταγκαλάκη, Βλαχάκη, Αντωνίου, Νικολακάκου, Δογαντζή, Χατζηδάκη, Πετράκη, Βελισσάρη, Λαμπράκη, Γρίβα, Ντελαλή, Πετρούλια, Γκούντη, Κουκουβέ, Αναγνωσταρά, Κωντούλια, Τσέμπουλα, Γομάτου, Ρουστέμαι.

***** Να πούμε ακόμη ότι τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του γυναικείου ποδοσφαίρου, ενώ λίγο πριν την σέντρα ανταλλάγησαν πλακέτες από τις δυο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου