Σάββατο, Ιουνίου 13

Final-4 Κυπέλλου Γυναικών: ΠΑΟΚ και Γλυφάδα στον τελικό


Οι ομάδες του ΠΑΟΚ και της Α.Ε. Γλυφάδας  θα διεκδικήσουν το εφετινό τρόπαιο του κυπέλλου Γυναικών, καθώς αμφότερες  κατάφεραν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους, Ατρόμητος Αθηνών (2-0) και Αμαζόνες Δράμας (1-0), αντίστοιχα, στους ημιτελικούς και να πάρουν τα εισιτήρια για τον τελικό της Κυριακής 14/6/2015.
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 2-0
Ο ΠΑΟΚ ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν είχε πρόβλημα και μέσα στα πρώτα 24 λεπτά κατάφερε να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη-πρόκριση. Μόλις στο 5ο λεπτό η Παντελιάδου με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ ενώ στο 24ο λεπτό η Ντιμιτρίεβιτς με νέο σουτ νίκησε (προηγήθηκε σουτ της Γεωργίου που σταμάτησε στο δοκάρι) για δεύτερη φορά τη Βαρασά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ του "δικεφάλου του βορρά".
ΠΑΟΚ: Πελετίδου- Γεωργίου, Δημητρίου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Κακαμπούκη (65΄' Αρβανιτάκη), Μάρκου, Χαμαλίδου (57' Αδαμάκη), Ντιμιτρίεβιτς (75' Σακελάρη), Παντελιάδου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Βαρασά- Τριβυζάκη (46' Κατρώση), Τσιμπουκάκη, Ξυλαρδιστού (66' Πουρσανίδη), Μυλωνά, Λιάπατη, Πάκου (87' Θεολογίτη), Πλυτά, Κοντομύχη, Τράβου, Ζουμπουλάκη). 
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑ 0-1
Ο δεύτερος ημιτελικός ήταν συγκλονιστικότερος και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, υπέρ της Γλυφάδας. "Χρυσή" σκόρερ η Ντζάνη στο 90'+3', αφού  εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το κενό που δημιουργήθηκε στην άμυνα των Αμαζόνων, βρέθηκε τετ α τετ με την Οπρέα, την οποία και νίκησε με ψύχραιμο πλασέ χαρίζοντας στην ομάδα της την πρόκριση στον τελικό.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: Οπρέα- Μπιρτόιβ, Γρηγορίου, Πελεκούδα, Μοσκοφίδου (79' Ζήγρα), Τσουμπρίλο, Κοτσάκη, Φωτιάδου, Κοκοβιάδου, Παπαδοπούλου, Μήτκου.
 Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Χατζηνικολάου- Θέου, Νικολάου, Παπακώστα, Θωμοπούλου, Τερζή, Κόσοβα, Ντζάνη (93' Παπαδοπούλου), Μιχαλακίδη (64' Λάμπρου), Κιάμου, Τσακίρη (68' Κοντραφούρη).
http://www.epo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου