Τρίτη, Ιουνίου 23

Επιτυχημένη παρουσία για την Πρόοδο..... 30ος ο Νικόλας Κασσιανός στα 200 αγόρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας κατηγορίας όπτιμιστ 11 ετών (Φώτο)


Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας κατηγορίας όπτιμιστ 11 χρονών, που διεξήχθη στην Ανάβυσσο από τις 17-20/6 συμμετείχε η ομάδα ιστιοπλοΐας της Προόδου Ιθάκης.
Διακόσιοι ενενήντα πέντε (295) μικροί ιστιοπλόοι μέχρι 11 χρονών, έδωσαν το παρόν από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ένα φοβερό θέαμα και λαμβάνοντας οι ίδιοι εμπειρίες μοναδικές.
Οι συνθήκες ποικίλες, με μπουρίνια, άπνοιες και ιστιοδρομίες στο σύνολο 9, μέχρι 10-12 knots (την τελευταία μέρα).
Τα αποτελέσματα για την Ιθάκη: ο Νικόλας Κασσιανός 30ος στα 200 αγόρια, κάνοντας την καλύτερή του εμφάνιση.
Οι πρωτοεμφανιζόμενοι Γιάννης Φιαμπόλης τερμάτισε σε όλες τις κούρσες, αφήνοντας πίσω του πιο έμπειρους ιστιοπλόους, 120ος στα 200. Ο Ανδρέας Λοράνδος έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά αποχώρισε την τελευταία μέρα των αγώνων (άρα η βαθμολογία άλλαξε), για να παραβρεθεί και στο Πανελλήνιο του καράτε, 150ος στα 200. Και ο Λευτέρης Καραβίας 160ος με τον πρώτο του αγώνα εκτός Ιθάκης και πολλές εμπειρίες για το μέλλον.

Το κοριτσάκι μας (πρωτοεμφανιζόμενο κι αυτό) 50η στα 98 κορίτσια!!!!! φοβερή, με πολλές υποσχέσεις!
Στο τέλος, η εξαίρετη προπονήτρια του ομίλου τους είχε και μία έκπληξη.
Ας δούμε τι λέει:

«Αφού φορτώσαμε κι ετοιμάσαμε τα σκάφη στο τρέιλερ του γυρισμού, επισκεφτήκαμε το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τη βάση των super puma της Πυροσβεστικής! Ο καλός μου φίλος Μπάμπης Σπανόπουλος (πιλότος σε αυτά), μας υποδέχτηκε και μας ξενάγησε μέσα στα ελικόπτερα και τους χώρους του αεροδρομίου....... φοβερή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!!!!!!
Σ΄ευχαριστούμε πολύ!

όλο αυτό το ταξίδι του αγώνα, με τις επιτυχίες μας και τις πολλές εμπειρίες τελείωσε...... πάμε για το επόμενο πανελλήνιο όπτιμιστ στην Ιτέα, με τους μεγαλύτερους αθλητές μας στις 28/6-2/7!
Ευχαριστώ όλους τους συνοδούς για τη βοήθειά τους, τον όμιλο μα πάνω απ΄ όλα τα παιδιά μου για τον αγώνα τους»!
Φώτο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου