Σάββατο, Ιουνίου 13

Ήττα 2-0 για την Εθνική Άμμου από την Ιταλία παρά την πολύ καλή της εμφάνιση


Άλλη μια καλή εμφάνιση, που όμως πάλι δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, πραγματοποίησε η Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου στον 2ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015. 
Greece
Αυτή τη φορά, η Εθνική ηττήθηκε 2-0 από την 11η στον κόσμο Ιταλία, και η παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο τελευταίο ματς του ομίλου κόντρα στη Γερμανία (14/6, 12:30, Μόσχα). 
Η ελληνική ομάδα ήταν εξαιρετική στο α΄ δωδεκάλεπτο, όταν έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τα δύο τέρματα των νικητών σημειώθηκαν στο επόμενο δωδεκάλεπτο, με την Εθνική να μην μπορεί να αντιδράσει στη συνέχεια απέναντι στους έμπειρους Ιταλούς.
Αρχική πεντάδα: Νικολάου, Καρακάσης, Παπασταθόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Παντελής.
«Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Αρχίσαμε δυνατά το ματς, όπως στην πρεμιέρα με τους Πορτογάλους, όμως και πάλι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ. Συγχαρητήρια στην Ιταλία, ήταν καλύτερη μετά το α΄ δωδεκάλεπτο και νίκησε δίκαια. Η παραμονή μας στον κορυφαία κατηγορία της Ευρώπης περνάει μέσα από το αυριανό παιχνίδι με τη Γερμανία. Από την απόδοσή μας εξαρτώνται όλα και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου