Σάββατο, Ιουνίου 20

Πολύ πιθανή η συμμετοχή της Α.Ε. Κεφαλονιάς την προσεχή περίοδο στη Γ΄ Εθνική

Γ’ Εθνική: Οι 13+1 ομάδες που ανέβηκαν | onsports.gr
Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το γεγονός της συμμετοχής της Α.Ε. Κεφαλονιάς από την προσεχή περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αφού αναμένεται άμεσα αναδιάρθρωση σε όλες τις κατηγορίες.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, η εντολή για αυτή, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε Ερασιτεχνικό επίπεδο ποδοσφαίρου, έχει ανατεθεί στον Β΄ αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ε. Μαζαράκη.
Από αυτά που γνωρίζουμε, αναμένεται την προσεχή περίοδο να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και οι δευτεραθλήτριες ομάδες των μπαράζ του πρωταθλήματος Ενώσεων. Μια από αυτές είναι και η Α.Ε.Κ. η οποία ως γνωστό κατετάγη 2η στον 12ο όμιλο πίσω από τον Α.Ο. Λεβάντε Ζακύνθου.
Το sportsthea επικοινώνησε με τον κ. Μαζαράκη ο οποίος δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός, δηλώνοντας μας λακωνικά "ουδέν σχόλιο".
Πάντως τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στον Ιούλιο όπου λήγουν και οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα της περιόδου 2015-2016.
Μετά από αυτή την  είδηση στο "στρατόπεδο" των κιτρινόμαυρων της Κεφαλονιάς υπάρχει κινητικότητα και ήδη έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή της ομάδας στην Γ' Εθνική κατηγορίας ώστε να προλάβουν τις εξελίξεις όπου μια τέτοια και πολύ πιθανή, απόφαση να τους βρει πανέτοιμους. Ήδη έχουν κλείσει οι δυο πρώτες πολύ καλές μεταγραφές που την ενισχύουν σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου