Δευτέρα, Ιουνίου 29

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ"


Με τρόπο ιδιαίτερα θεαματικό ολοκληρώθηκε το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς-την Κυριακή το βράδυ-στο Κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης" στο Αργοστόλι.
Περίπου 2000 αθλούμενοι από επτά Ευρωπαϊκές χώρες παρουσίασαν τα υπέροχα προγράμματα τους με τη συνοδεία μουσικής και γνώρισαν την αποθέωση από τους πολυάριθμους θεατές.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σταύρος
Μπασιαρδής:"Συμπληρώσαμε 27 χρόνια επιτυχιών. Λες και ήταν χθες που ξεκινήσαμε το Φεστιβάλ και συνεχίζουμε. Είμαστε πανευτυχείς που φθάσαμε εδώ με τη βοήθεια των αθλουμένων και των γονέων τους που ωθούν τα παιδιά τους στη Γυμνατική. Η επιτυχία του Φεστιβάλ είναι ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις κι αυτό είναι το ωραίο.Συμμετέχουν παιδάκια, ενήλικες, και ηλικιωμένοι όλοι με το ίδιο πάθος και ενδιαφέρον".
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος τόνισε:"Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού. Εμείς ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε αυτή  την σπουδαία εκδήλωση. Από αυτό το σωματείο έχουν ξεπεταχθεί Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Περιμένουμε κάθε χρόνο τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς στο όμορφο νησί μας".
Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ "ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ"       
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η διοργάνωση COSMOGYM 2015 θεσμοθέτησε το ειδικό βραβείο «Άννα Πολλάτου" για την ομάδα με τα καλύτερα στοιχεία στη Γενική και Ρυθμική Γυμναστική.
Το έπαθλο πήρε, φέτος, η ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής Ο.Κ.Α.Π.Α του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ
Το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με την χορογραφία "Νοσταλγία" της Άννας Πολλάτου, από την ομάδα Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων που καταχειροκροτήθηκε. Στην Κεφαλονιά ειδικά για το Φεστιβάλ ήρθε η συναθλήτρια της Άννας, η γλυκύτατη-επίσης Ολυμπιονίκης-Εύα Χριστοδούλου.
Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που θα γίνει του χρόνου τέτοια εποχή στο πανέμορφο νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου