Κυριακή, Ιουνίου 21

Με μια πολύ όμορφη γιορτή έκλεισε η χρονιά των ακαδημιών Εικοσιμίας-Άρσεναλ


Με μια όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, παρουσία γονιών και φίλων, η χρονιά για τα τμήματα των ακαδημιών της Εικοσιμίας και Άρσεναλ.
Οι προπονητές των ακαδημιών Δ. Ζησιμάτος-Δ. Παντελειός μέσω των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών τους έκαναν μια επίδειξη από όσα αυτοί διδάχθηκαν την φετινή περίοδο και όντως ήταν εντυπωσιακοί όλοι.
Το χαμόγελο των μικρών ποδοσφαιριστών αλλά και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών το επιβεβαίωναν και παράλληλα έδειχναν πόσο πολύ το χάρηκαν.
Στο τέλος όπως πάντα, έγινε..... της κρέπας αφού η crepa land  είχε φροντίσει και υπήρχαν πάρα πολλά κουτιά, με εκλεκτές κρέπες, δωρεάν κέρασμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την πολύ καλή τους παρουσία όλη τη χρονιά.
Ας δούμε τι μας δήλωσε ο εκ των προπονητών των παραπάνω ακαδημιών κ. Δ. Ζησιμάτος:
«Mε μια ποδοσφαιρική γιορτή έκλεισε η χρονιά για την σχολή ποδοσφαίρου της Άρσεναλ στην Κεφαλονιά, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου πάνω από σαράντα παιδάκια συμμετείχαν στο φετινό κλείσιμο της αυλαίαςέπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδιαδιασκέδασαν και στο τέλος έφαγαν κρέπα σοκολάτα, χορηγία της εταιρίας crepa land.
Mια επιτυχημένη χρονιά έφθασε στο τέλος της με συμμετοχή πάνω από 100 παιδιά σε όλο το νησί, με την κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος απ' την  παιδική ομάδα της Εικοσιμίαςμε συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά εκτός Κεφαλονιας, αλλά κυρίως με την είσοδο της ακαδημίας στο πρόγραμμα sports academies του ΟΠΑΠ όπου εκτός των άλλων παρέχει ασφαλιστική κάλυψη για όλουςτους αθλητές της ακαδημίας
Το Arsenal soccer school θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Κεφαλονιάς, τον θόδωρο Βουκελάτο για την παραχώρηση των γηπέδων και τους γονείς που εμπιστεύονται στην σχολή μας τα παιδιά τους για την αθλητική τους διαπαιδαγώγηση, ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου