Κυριακή, Ιουνίου 28

Συνέχεια με σούπερ θέαμα στα Κουρκουμελάτα στο 27ο φεστιβάλ Γυμναστικής 2015 "Άννα Πολλάτου" (Φώτο)


Δεύτερη παρουσίαση σήμερα το βράδυ στα Κουρκουμελάτα για το Διεθνές Φεστιβάλ γυμναστικής 2015 «Άννα Πολλάτου» και όπως και χθες στο Ληξούρι έτσι και εδώ το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Απόλυτα επιτυχημένη με τα 21 τμήματα που συμμετείχαν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και το θέαμα να είναι εντυπωσιακό κερδίζοντας το αυθόρμητο χειροκρότημα των θεατών που είχαν πλημμυρίσει το στάδιο των Κουρκουμελάτων.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής απεύθυνε χαιρετισμό στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Βαγγέλης Κεκκάτος.
Οι ομάδες που πήραν μέρος από τη χώρα μας ήταν ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων, ο Α.Σ. Αδάμας Μεταμόρφωσης, ο ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, ο Α.Ο. Λαγονησίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Αθήνας, ο ΟΠΑΑ Καλλιθέας «Γιάννης Γάλλος», τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, ο Γ.Α.Σ. Αχιλλέας Γλυφάδας, ο Γ.Α.Σ. Καλυβίων και από το εξωτερικό η ομάδα Μ.D.K. Gdynia από την Πολωνία, η Κyustendil από τη Βουλγαρία, το Sport Club Salto από τη Σλοβενία και το Collegio Militar από την Πορτογαλία.

Παρόν σε ένα ακόμη αθλητικό γεγονός το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών που πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του όπου χρειάστηκε.
Φώτο από την 2η παρουσίαση

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου