Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21

Γεωργία-Ελλάδα 0-7 και πρόκριση επόμενη φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015-2016


Με εντυπωσιακό τρόπο η Εθνική Νεανίδων σφράγισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση (elite round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015-2016, συντρίβοντας με 7-0 τη Γεωργία στον τελευταίο της αγώνα για τον 1ο προκριματικό όμιλο. Την πρόκριση πήρε και η Ελβετία που νίκησε 2-0 την Ισλανδία.
Η επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ολοκληρωτική από το ξεκίνημα του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό πως οι νεαρές διεθνείς μας εκτός των επτά γκολ που πέτυχαν συνολικά δημιούργησαν 25 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 12 ήταν εντός εστίας.
Η αρχηγός Δανάη Καλδαρίδου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ για την Εθνική στο 34ο λεπτό, η Αθανασία Μωραΐτη πέτυχε το δεύτερο τέσσερα λεπτά αργότερα (38') ενώ στη συνέχεια η συνήθης ύποπτη Βεατρίκη Σαρρή βρήκε άλλες δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα (53' και 86'), όσες και η Θεώνη Ζέρβα (64' και 75') ενώ ένα γκολ ήταν δώρο (αυτογκόλ) της Τσκαρτισβίλι (66').
Διαιτητής ήταν η Ιρίνα Τουροβσκάγια από τη Λευκορωσία.
Γεωργία: Τζιτζεϊσβίλι- Τζανελίτζε (15' Ταβντισβίλι, 89' Γκβασάλια), Τσανγκέλια, Ντολίτζε, Μαχαράτζε, Κεβλισβίλι, Ντανέλια, Νακβετάουρι, Ντουμπάτσε, Σακουλιάνι.
Ελλάδα: Στριλιγκά- Γαβρά, Δοϊρανλή (73' Τροχούτσου), Γκάτσου, Κοτσάκη, Καλδαρίδου, Σαρρή, Μωραΐτου, Ζέρβα, Λάσκου (69' Καρπουζά), Γιάννου (36' Γαγάρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου