Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24

Έκλεισε η μεγάλη μεταγραφή-επιστροφή που σας είχαμε προαναγγείλει στην Εικοσιμία


Τελικά για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ (http://sportsthea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_73.html) του Sportsthea, σχετικά με μια επιστροφή και συγκεκριμένα ανταλλαγή στον Α.Ο. Εικοσιμίας.

Μπορεί τελικά να μην έγινε ανταλλαγή με κάποιον άλλον τερματοφύλακα, όμως τα Φωκάτα και ο εξαίρετος τους πρόεδρος Νίκος Φωκάς από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ήθελε να μετακινηθεί στην Εικοσιμία έδωσε αμέσως, όπως έχει κάνει και άλλες περιπτώσεις την συγκατάθεση του, χωρίς να απαιτήσει αυτό που συζητιόνταν τον τελευταίο καιρό.
Έτσι, λοιπόν, έκλεισε σήμερα και τυπικά αυτή η μεγάλη επιστροφή που κάνει την Εικοσιμία πολύ δυνατή στην θέση «1».
Πρόκειται για έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, προερχόμενο από τις ακαδημίες της ομάδας, τον Σπύρο Κουστουμπάρδη, ο οποίος μαζί με τον Ηλία Γιαννά συνθέτουν ένα πολύ δυνατό «δίδυμο» κάτω από την εστία της ομάδας από τη Λειβαθώ.
Ο Κουστουμπάρδης, όπως προαναφέραμε, είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας, αφού έπαιξε σαν βασικός της τερματοφύλακας, τόσο στις ακαδημίες της όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα με την ανδρική της ομάδα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στα φοιτητικά του χρόνια, είχε αγωνισθεί για κάποια χρόνια στον Διαγόρα Βραχνείκων στην Δ’ Εθνική. Τελευταίος του σταθμός πριν την επιστροφή ήταν ο Α.Ο. Φωκάτων.
Ο νέος πλέον, «πορτιέρο» της ομάδας του Δ. Ζησιμάτου συμμετέχει εδώ και καιρό στις προπονήσεις των κυανόλευκων», αλλά επειδή προέρχεται από μια πρόσφατη επέμβαση στο γόνατο θα προσεχθεί ιδιαίτερα η περίπτωση του και σε καμία περίπτωση δεν θα βιαστεί για την χρησιμοποίηση του ο κόουτς της Εικοσιμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου