Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

"Πρώτη" με χαμόγελα στον Πυλαριακό (Φώτο)

Σήμερα, Κυριακή απόγευμα, στο ξερό γήπεδο των Μακρυώτικων, έστω και καθυστερημένα ξεκίνησε, με όνειρα και στόχο την παραμονή του στην κατηγορία παράλληλα με την κατάκτηση μιας καλύτερης θέσης από την περυσινή στην τελική κατάταξη, την προετοιμασία του ο αρκετά ανανεωμένος φέτος Πυλαριακός. 
Το ραντεβού ήταν στις 6 μ.μ και οι ποδοσφαιριστές με την διοίκηση και τον προπονητή ήταν στην προκαθορισμένη ώρα στο γήπεδο.
Εκ μέρους της διοίκησης η πρόεδρος της ομάδας κ. Μυρτώ Αλυσανδράτου καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και ζήτησε από όλους μεγάλη προσπάθεια φέτος ώστε ο Πυλαριακός να πετύχει τους στόχους του.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής Κ. Κουγιανός, ο οποίος ζήτησε και αυτός με τη σειρά του προσπάθεια, συνεχή παρουσία και ζήλο στις προπονήσεις, χωρίς απουσίες, αφού ο χρόνος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας είναι πολύ κοντά.
Αφού ανέλυσε το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια, σειρά πήρε το γήπεδο και τα χιλιόμετρα άρχισαν να παίρνουν «φωτιά» με τον ιδρώτα των παικτών να τρέχει «ποτάμι».
Να θυμίσουμε ότι από την ομάδα αποχώρησαν οι Αλ. Ποταμιάνος, Διον. Αλυσνδράτος και Κ. Διαμαντής που κατέληξαν στην Σάμη.
Όσον αφορά την ενίσχυση του Πυλαριακού η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή με κάποιους ποδοσφαιριστές και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθούν.
Ακολουθούν φώτο από την "πρώτη" του Πυλαριακού







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου