Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17

Διαιτητές Super League.... Κόκκινη κάρτα σε Κατσουράνη – Σίλντενφελντ


Άμεση ήταν η αντίδραση των διαιτητών της Super League στις δηλώσεις των Κ. Κατσουράνη – Γκ. Σίλντενφελντ.
Έτσι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία προκαλούν τους παραπάνω ποδοσφαιριστές να καταγγείλουν το γεγονός στον εισαγγελέα. Διαφορετικά οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη!
Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση τους:
«Προς μεγάλη μας έκπληξη τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε “περίεργες” συνεντεύξεις από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην χώρα μας οι οποίοι κατηγορούν διαιτητές της SUPERLEAGUE ότι ήταν υποχρεωμένοι να σφυρίξουν μια ανύπαρκτη παράβαση.
Μάλιστα αναφέρονται σε γεγονότα τα οποία, κατά τα λεγόμενά τους, έχουν συμβεί εδώ και πολύ καιρό χωρίς να έχουν αναφέρει κάτι την στιγμή που αυτά είχαν συμβεί. 
Συγκεκριμένα περιμένουμε από τον κ. Σίλντενφελντ να μας κατονομάσει τους διαιτητές που του είπαν εντός αγωνιστικού χώρου ότι ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν κάποια παράβαση, όπως επίσης και ότι του ζήτησαν να μεταφέρει στον πρόεδρό του, ότι για να πάρει πέναλτι πρέπει να πληρώσει. 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να απευθυνθεί άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα και να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει, αναφέροντας φυσικά και τα ονόματα των συγκεκριμένων διαιτητών. Σε διαφορετική περίπτωση, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον ίδιο μια δημόσια συγνώμη. 
Επιπλέον, παρακαλούμε τον κ. Κατσουράνη να μας διευκρινίσει το ακριβές νόημα των λεγομένων του («ο θεός μας είναι το χρήμα»). Προτρέπουμε και τον ίδιο να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, εάν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο ειδάλλως ΑΠΑΙΤΟΥΜE και από αυτόν μια δημόσια συγγνώμη. 
Παρακαλούμε την ΕΠΟ να ενημερώσει την κροατική ομοσπονδία, την UEFA, καθώς επίσης και τον αρμόδιο εισαγγελέα για τις συγκεκριμένες κατηγορίες και να μας προστατέψει με κάθε νομικό μέσο για την τιμή και την υπόληψη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου