Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15

Στον "κάμπο" και στην Κ-20 της Λάρισας ο Σπύρος Κονόμη


Άλλο ένα, από τα πολλά και σπουδαία ταλέντα που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης άνοιξε πανιά για άλλες πολιτείες και άλλα "λιμάνια" προκειμένου να αποδείξει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει στον αγωνιστικό χώρο.
Μιλάμε για τον νεαρό 18χρονο ποδοσφαιριστή της Εικοσιμίας τον Σπύρο Κονόμη, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Κ-20 της ομάδα του Θεσσαλικού κάμπου τη Λάρισα.
Πραγματικά ο Σπύρος, ένα αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο, είναι σίγουρο ότι το μέλλον του ανήκει με την προϋπόθεση να βάλει το κεφάλι κάτω και να δουλέψει ώστε να πετύχει στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του, αφού οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει θα είναι πολλές πια.
Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Κονόμη ήταν βασικό στέλεχος τις μικτές μας αλλά και στην ομάδα την οποία αποχαιρετά τον Α.Ο. Εικοσιμίας.
Εμείς σίγουροι ότι θα τα καταφέρει, του ευχόμαστε να είναι πάνω από όλα υγιής και δυνατός, ώστε με δουλειά υπομονή και επιμονή να καταφέρει κάτι που αξίζει. Και αυτό δεν είναι άλλο από την συμμετοχή του μελλοντικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου