Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14

Σπουδαία εκτός έδρας φιλική νίκη για την Α.Ε.Κ. 3-1 τον Ξενοφώντα Κρεστένων στην τρίτη της έξοδο στην Ηλεία (Φώτο)

Στην τρίτη και τυχερή της έξοδο στην Ηλεία, η Α.Ε. Κεφαλονιάς, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-1 στα Κρέστενα επί του τοπικού Ξενοφώντα. Μια ομάδα πολύ ενισχυμένη που αναμένεται να κάνει πρωταθλητισμό στην Ηλεία.  
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό για την συγκεκριμένη εποχή που διεξάγεται και η εμφάνιση της ομάδας του Γ. Τόγια ήταν εντυπωσιακή, ιδιαίτερα στο α' μέρος, δείχνοντας με τη συνολική της απόδοση ότι και φέτος θα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων,  την τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική και το όνειρο της συμμετοχής της σε αυτή την κατηγορία την μεθεπόμενη χρονιά.
Οι γηπεδούχοι αν και πιο έτοιμοι (το πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Ηλείας ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο) και ξεκούραστοι, βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα πολύ δυνατή, με καλή κυκλοφορία και προπάντων πίστη στις δυνατότητες της.
Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ώρα κατοχή αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί πετυχαίνοντας τελικά μια νίκη με τρία γκολ και μάλιστα εκτός έδρας.
Να επισημάνουμε ότι για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γ. Τόγιας δεν είχε στη διάθεση του τον κινητήριο «μοχλό» της ενδεκάδας του, τον Θανάση Μπαζάρογλου που παραμένει τραυματίας και φαίνεται η επιστροφή του να παίρνει πολύ χρόνο!
Τα γκολ
Οι "κιτρινόμαυροι" θα προηγηθούν 0-1 στο σκορ στο 15' με ένα εντυπωσιακό άπιαστο σουτ του Παπαδάκου μέσα από την περιοχή μετά την σέντρα από δεξιά του Βουκελάτου. 
Στο 28' μάλιστα θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με δυο γκολ διαφορά αφού ο Βουκελάτος μετά από μια προωθημένη μπαλιά στην περιοχή των γηπεδούχων και λάθος γύρισμα των αμυντικών θα εκμεταλλευθεί και με πλασέ θα πετύχει το 0-2.
Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ξενοφώντας θα πετύχει την μείωση του σκορ σε 1-2 ξαναμπαίνοντας και πάλι στο παιχνίδι με τον Δαβουρλή να εκμεταλλεύεται την αμυντική σύγχυση στην περιοχή του Τσιαουντέλιο και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο θρίαμβος των "κιτρινόμαυρων" θα ολοκληρωθεί ακριβώς στο 90' με την επιτυχία ενός ακόμη τέρματος για το τελικό 1-3. Συγκεκριμένα ο Ευτηριάδης έξυπνα με το στήθος θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Λυκούδη και ο τελευταίος με πλασέ στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Η σύνθεση της Α.Ε.Κ.
(Γ. Τόγιας), Τσιαουσντέλιο, Κίριο, Νεστερένκο, Λαμπρόπουλος, Φωκάς, Λυκούδης, Παπαδάκος, Δρόσος, Πολλάκης, Μαλισσώβας, Βουκελάτος,
Έπαιξαν και οι:Κορσιάνος, Χαλιώτης, Ευτηριάδης, Δρόσος, Ζαμπαύτης.
Φώτο από το παιχνίδι




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου