Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15

Συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς αλλά και πολλές απουσίες η προετοιμασία της Εικοσιμίας

Σε πολύ έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εικοσιμίας με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο των Κεραμειών.
Το τρέξιμο είναι συνεχές, όπως οι ασκήσεις τεχνικοτακτικής με μπάλα από τον Δημ. Ζησιμάτο που βλέπει οι απουσίες να δημιουργούν πρόβλημα στην σωστή προετοιμασία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο τοπικό κύπελλο.
Μπορεί στη χθεσινή κλήρωση η τύχη να ήταν με το μέρος της και να κληρώθηκε να αντιμετωπίσει μια ομάδα σαφώς μικρότερης δυναμικής από αυτήν, τον Ηρακλή Πρόννων. Όμως στη συνέχεια που σφίγγουν τα «λουριά» η ομάδα θα χρειαστεί να είναι έτοιμη να διεκδικήσει αυτά που ξέρει και μπορεί τα τελευταία χρόνια.
Όλα αυτά κάνουν ανήσυχο τον προπονητή της Εικοσιμίας αλλά τι άλλο μπορεί να κάνει από το να περιμένει όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει μέχρι τώρα στη διάθεση του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για να μπορέσει να κάνει σωστά τη δουλειά του.
Στην προετοιμασία ενσωματώθηκε και το νέο απόκτημα της από τον Α.Ο.Κ.Ι., Διονύσης Πολλάτος.
Μια ευχάριστη αποχώρηση (αναμενόμενη, αφού σπουδάζει από φέτος στη Θεσσαλική πόλη) έχει να αντιμετωπίσει ο Δ. Ζησιμάτος και είναι αυτή του Σπ. Κονόμη που πήρε, όπως γράφουμε σε άλλο ρεπορτάζ μας, μεταγραφή για την Κ-20 της Λάρισας.
Τέλος να αναφέρουμε ότι στα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν την ομάδα, διοίκηση και προπονητής βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Μάλιστα η μια από αυτές, αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα προκαλέσει για πολλούς λόγους αίσθηση! 
Φώτο από τη χθεσινή προπόνηση












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου