Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19

Φιλική νίκη του Παλληξουριακού 3-1 τον Εθνικό Κεφαλονιάς

Μετά από πολλές μέρες δυνατών προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του Παλληξουριακού σήμερα το απόγευμα στο Βοηθητικό (ξερό) Αγίου Αντώνη στο Ληξούρι, με αντίπαλο τον Εθνικό Κεφαλονιάς, ξέφυγαν από το «μαρτύριο» της προετοιμασίας και έπαιξαν ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

Ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους «ερυθρόλευκους» μετά την έναρξη της προετοιμασίας τους. Σίγουρα ο Παναγής Μαρκέτος έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα, χρησιμοποιώντας μάλιστα, όλους τους ποδοσφαιριστές που θα είχε στη διάθεση του.
Για τους «κυανόλευκους» του Ληξουρίου αυτό ήταν το τρίτο τους μετά από αυτά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με Παγκεφαλληνιακό (0-5) και Διλινάτα (2-2).
Και εδώ ο Ν. Κουρούκλης έβγαλε επίσης χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και γενικότερα όλης της ομάδας.
Ο Παλληξουριακός ήταν καλύτερος, είχε την υπεροχή όπως επίσης και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την κατοχή με αποτέλεσμα να φτάσει σε φιλική επικράτηση στο τελευταίο μισάωρο.
Ο Εθνικός, παρά την ήττα του, έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι αρκετά σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα και η αισιοδοξία για το μέλλον στο «στρατόπεδο» της Ληξουριώτικης ομάδας για πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι διάχυτη.
Αν και σε αυτά τα παιχνίδια το μόνο που δεν ενδιαφέρει τις ομάδες και τους προπονητές είναι το αποτέλεσμα, να αναφέρουμε για την ιστορία ότι ο Παλληξουριακός επικράτησε με σκορ 3-1.
Τα γκολ
Δυο γκολ για τους "ερυθρόλευκους" πέτυχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ληξουριού Μάκης Κόμητας και το άλλο ο Ηλίας Ζερβός.
Το γκολ για τον Εθνικό πέτυχε ο Ι. Λαδάς με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Π. Μαρκέτος), (Α΄Ημίχρονο)Καραΐσκος, Συριάτος, Πολλάτος, Μαρκάτος Σωκ., Λυκούδης Σπ., Αδηλίνης, Κατσιβέλης Ευαγ., Καμινάρης, Αλιάι, Ρεμούντης, Μπράτι.
(Β΄Ημίχρονο), Λουκέρης, Χασάη, Αδηλίνης, Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Κ., Λουλούδας ,Ζερβός, Μαρκάτος Σπ., Μαυροειδής Ν., Κόμητας, Πολλάτος, Μαρινάκης.
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μαρκέτος, Σούπας, Γιακουμάτος Αραβαντινός Ανδρ., Ζαφείρης, Μαυροειδής, Τορομάνι, Λεγάτος, Βώρος Μπαμ. του Α.,  Βώρος Μπάμ. του Χ., Χότζα.
Έπαιξαν και οι: Κατσιβέλης, Σταματελάτος, Τσίγγανος, Ι. Λαδάς, Παρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου