Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12

Φιλική νίκη για τη Σάμη 2-0 τον Παγκεφαλληνιακό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Φώτο)

Με ένα φιλικό προπόνησης, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο χωράφι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Παγκεφαλληνιακός και Σάμη συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει των επίσημων προσεχών φετινών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
Για τους γηπεδούχους του Θ. Βουκελάτου ήταν το πρώτο τους αγωνιστικό παιχνίδι αντίθετα με τον αντίπαλο του Α.Ο. Σάμης που ήταν το δεύτερο μετά από αυτό με την Α.Ε.Κ. στο ίδιο γήπεδο και στο οποίο είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 5-2. Πάντως η ομάδα του Κ. Βιτωράτου στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το παραπάνω παιχνίδι.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με τις ομάδες, όπως είναι φυσιολογικό από ένα σημείο και μετά να δείχνουν κουρασμένες από την σκληρή προετοιμασία, με αποτέλεσμα όσο περνούσε ο χρόνος το θέαμα να πέφτει ολοένα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι ενώ στο δεύτερο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι της Σάμης.
Πάντως υπήρχαν και όμορφες στιγμές από τις δυο ομάδες, ενώ γενικότερα έδειξαν ότι και οι δυο θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην τελική 4αδα του τοπικού πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας!
Αν και όπως έχουμε ξαναπεί το αποτέλεσμα διόλου δεν ενδιαφέρει σε αυτά τα παιχνίδια αφού είναι για τους προπονητές που θέλουν να δουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους παράλληλα με την κατάσταση της ομάδας γενικότερα.
Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Κ. Βιτωράτου με σκορ 2-0, ενώ οι δυο προπονητές είναι σίγουρο ότι είδαν αυτά που ήθελαν και έβγαλαν τα αναγκαία σε αυτές τις περιπτώσεις συμπεράσματα.
Άτυχος στάθηκε ο Ι. Αμούργης αφού στην αρχή του αγώνα τραυματίστηκε και αποχώρησε από τη συνέχεια.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 40’ ο Αρ. Αμούργης θα βρει με ωραία κάθετη πάσα τον Μινέτο λίγο έξω από την περιοχή, ο τελευταίος με ωραίες ενέργειες απέφυγε δυο αμυντικούς και με σουτ πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του.
Μετά από δυο λεπτά και συγκεκριμένα στο 42’ οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 2-0 όταν ο νεαρός Μινέτος και πάλι θα πιάσει το σουτ ο Τριανταφυλλίδης θα αποκρούσει την μπάλα με το στήθος και στην επαναφορά της ο Αλ. Ποταμιάνος με κοντινό συρτό διαγώνιο σουτ θα την στείλει στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Κομπορόζου πετυχαίνοντας το 2-0.
Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο Βαγγέλης Μιχαλάτος.
Οι συνθέσεις
Παγκ-κος:(Θ. Βουκελάτος), Α. Μαγδαληνός, Βασιλάκης, Τριανταφυλλίδης, Δραγούτας, Μεγαδούκας, Αρμάντο, Κοψίνης, Κατσιγιώργης, Σπανός, Μοσχόπουλος, Κορσιάνος Π..
Έπαιξαν και οι:Κομπορόζος, Τούρλας, Ράκκας, Μπάμπης, Τζάκης, Κλαούντιο, Κοκκόσης.
Σάμη:(Κ. Βιτωράτος), Φιλιππάτος, Διαμαντής, Μιχαλίτσης, Αρ. Αμούργης, Βιτωράτος, Ποταμιάνος, Κοσμάτος, Περιβολάρης, Ι. Αμούργης, Γιαννάτος, Μινέτος.
Έπαιξαν και οι:Παπαδάτος, Καλιβωκάς Κ., Τουλάτος Β., Αλυσανδράτος Δ., Βελισσαράτος, Δρακάτος και Μεμούδος.
Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου