Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29

Και τυπικά στην Εικοσιμία...... Επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην ομάδα της Λειβαθούς



Όπως αναμενόταν έκλεισε και τυπικά με την υπογραφή του νέου του δελτίου στην Εικοσιμία η πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Αντώνη Κορσιάνου.
Έτσι μετά από την Ζάκυνθο πρόπερσι και την Κ-19, τον σοβαρό του τραυματισμό, τον Πανηλειακό πέρυσι και από τα μέσα του ίδιου χρόνου την Α.Ε. Κεφαλονιάς, από σήμερα ουσιαστικά επανέρχεται μετά από τρία χρόνια στην ομάδα της Λειβαθούς όπου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Ο Αντώνης Κορσιάνος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή αλλά μπορεί να προσφέρει το ίδιο καλά και σε άλλες θέσεις, ακόμη και στην επίθεση, κάτι που δίνει το δικαίωμα στον Δημ. Ζησιμάτου να έχει στα χέρια του μια σοβαρή λύση σε όποια τελικά θέση αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει.

Άλλωστε ο προπονητής της Εικοσιμίας τον εμπιστεύεται και αναμένεται να του δώσει ρόλο στην ομάδα.
Μετά την πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) είναι σίγουρο ότι θα είναι και πάλι ο καλός ποδοσφαιριστής που ήταν πριν από αυτόν και θα βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο που αγωνιστικά για αυτήν ανοίγει το μεθεπόμενο Σάββατο, με τον αγώνα της για το τοπικό κύπελλο, όπου φιλοξενεί τον Ηρακλή Πρόννων στις Κεραμειές.
Δείτε πως υποδέχθηκαν στην ομάδα της Εικοσιμίας τους δυο νέους ποδοσφαιριστές της, Σπ. Κουστουμπάρδη και Αντ. Κορσιάνο. (Από τη σελίδα της στο F/B).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου