Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25

Πρόβα τζενεράλε το φιλικό στη Ζάκυνθο για την Εικοσιμία με αντίπαλο τον Λεβάντε την Κυριακή

Συνεχίζοντας την προετοιμασία της η Εικοσιμία, την Κυριακή θα δώσει ένα ακόμη πολύ δυνατό φιλικό με την ομάδα του Λεβάντε στην Ζάκυνθο.
Το παιχνίδι αυτό αποτελεί και το τελευταίο τεστ ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της Λειβαθούς, αφού ο αντίπαλος της, έστω και αν δεν είναι η βασική ομάδα του Λεβάντε, ομάδα Γ’ Εθνικής, εν τούτοις είναι  πολύ δυνατή και σίγουρα ο Δ. Ζησιμάτος θα βγάλει τα οριστικά συμπεράσματα του, ενώ αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα σχήματα  και τακτικές προκειμένου να καταλήξει με ασφάλεια στην βασική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο  παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου για το τοπικό κύπελλο με αντίπαλο τον Ηρακλή Πρόννων στις Κεραμειές.
Ο Δ. Ζησιμάτος που ποτέ δεν τον ενδιέφερε το αποτέλεσμα σε τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια, αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην αποστολή προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική τους κατάσταση.
Η Εικοσιμία θα ταξιδέψει αυθημερόν στο γειτονικό μας νησί, αφού θα ταξιδέψει μέσω Πεσσάδας το πρωί για Άγιο Νικόλαο και το βράδυ θα επιστρέψει με το ίδιο πλοίο.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στο γήπεδο του Μαχαιράδου.
Στην περίπτωση που λόγω κακοκαιρίας ματαιωθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα της Λειβαθούς θα παίξει με αντίπαλο κάποια τοπική ομάδα με πιθανότερη τον Παγκεφαλληνιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου