Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16

Νέα φιλική νίκη για την Α.Ε.Κ...... Αυτή την φορά 3-1 κόντρα στον Παγκέ (Φώτο)

Στο δεύτερο σημερινό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, μετά από αυτό που προηγήθηκε, μεταξύ Διλινάτων-Εθνικού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ήταν η σειρά της Α.Ε.Κ. και του Παγκεφαλληνιακού να χαλαρώσουν από το δύσκολο πρόγραμμα μιας σκληρής προετοιμασίας παίζοντας με τη σειρά τους ένα φιλικό προπόνησης. 
Τόσο ο Θ. Βουκελάτος όσο και ο Γ. Τόγιας, λιγότερο από δυο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το τοπικό κύπελλο, θέλουν πλέον να αρχίσουν να δημιουργούν  ή αν θέλετε να μοντάρουν τις ομάδες τους και πολύ περισσότερο να δουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.
Η ευκαιρία τους δόθηκε σε αυτό το παιχνίδι αφού δοκίμασαν διάφορα σχήματα και τακτικές βγάζοντας στο τέλος πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο με τους «κιτρινόμαυρους» να πατάνε καλύτερα στο «χορτάρι», να έχουν την υπεροχή, αλλά και καλή κυκλοφορία μπάλας στο πρώτο ημίχρονο. Άλλωστε είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά μιας και ξεκίνησαν πολύ πιο νωρίς από τους «κυανόλευκους», ενώ είχαν δώσει μέχρι τώρα και τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που έχουν παίξει μόνο ένα, αυτό με τον Εθνικό Κεφαλονιάς το προηγούμενο Σάββατο. 
Οι δυο προπονητές στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαλάσει ο ρυθμός του ματς. Σε αυτό το διάστημα ο Παγκέ, που άρεσε σήμερα, παρουσίασε ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο, μείωσε το σκορ ενώ χάθηκαν και κάποιες καλές ευκαιρίες.
Τη νίκη τελικά πήρε  η περυσινή πρωταθλήτρια με σκορ 3-1, όπως και στα Κρέστενα την προηγούμενη Κυριακή με τον τοπικό Ξενοφώντα. Μια νίκη η οποία εκτός από την καλή ψυχολογία που δίνει στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ. δεν λέει τίποτε παραπάνω. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει και δεν ενδιαφέρει κανέναν προπονητή.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 30' ο Λυκούδης από αριστερά θα βγάλει μια πολύ ωραία σέντρα στην περιοχή στον αμαρκάριστο Μαλισσώβα και τον τελευταίο με εξαιρετική κεφαλιά να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μαγδαληνό αφού στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 67' οι "κιτρινόμαυροι" θα κάνουν τα τέρματα τους δυο και το σκορ 2-0 με δυνατό σουτ του Ευτηριάδη μέσα από την περιοχή.
Ο Παγκέ που ήταν πολύ επικίνδυνος θα καταφέρει στο 73' να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2Συγκεκριμένα ο Μποσίνης θα βρει στην πλάτη της άμυνας τον Αρμάντο μόνο απέναντι από τον Αντωνίου, αυτός θα τον νικήσει στην έξοδο και αφού περάσει την μπάλα από πάνω του στη συνέχεια με κεφαλιά θα την σπρώξει στην άδεια εστία.
Όμως στο 80' οι πρωταθλητές θα είναι αυτοί, αφού προηγουμένως είχαν χαθεί κάποιες ευκαιρίες από τον Παγκεφαλληνιακό, που θα πετύχουν το γκολ και το τελικό 3-1 με ωραίο σουτ του Πολλάκη έξω από την περιοχή
Διαιτητής ο κ. Γ. Βασιλάκης
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Γ. Τόγιας), Τσιαουσντέλιο, Κίριο, Νεστερένκο, Λαμπρόπουλος, Ν. Παπαναστασάτος, Λυκούδης, Παπαδάκος, Βενιζάι, Ζαμπαύτης, Μαλισσώβας, Βουκελάτος,
Έπαιξαν και οι:Χαλιώτης, Ευτηριάδης, Δρόσος, Λογκόνης, Φωκάς, Δούρος, Πολλάκης, Χριστόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Αντωνίου, Καλογηράς, Παρασκευόπουλος.
Παγκεφαλληνιακός:(Θ. Βουκελάτος), Μαγδαληνός, Βασιλάκης, Τριανταφυλλίδης, Δραγούτας, Κ. Παπαναστασάτος, Αρμάντο, Κλειτογιάννης, Θωμάς, Σπανός, Κοψίνης, Π. Κορσιάνος.
Έπαιξαν και οι:Τζάκης,  Ράκκας, Ντεντλάλα, Κλαούντιο, Μάτα, Μούκα, Μποσίνης, Τούρλας και Γ. Μπάμπης.
Φώτο από τον σημερινό αγώνα








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου