Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16

Ξεκίνησε και ο Ηρακλής Πρόννων την προετοιμασία του


Ξεκίνησε, έστω και με λίγη καθυστέρηση, (ας όψονται τα εποχιακά επαγγέλματα), χθες το απόγευμα στο γήπεδο Τζανάτων, την προετοιμασία του και ο Ηρακλής Πρόννων.
Η ομάδα, μέχρι τώρα, πραγματοποιώντας δυο πολύ καλές μεταγραφές, αφού ενέταξε στο δυναμικό της τα αδέλφια Κυριάκο και Νίκο Στάβερη, που επέστρεψαν από το εξωτερικό και θα ενισχύσουν τον Ηρακλή στην προσπάθεια του για το κάτι παραπάνω φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας.
Βέβαια η διοίκηση δεν σταματάει εδώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι συν το υπάρχον έμψυχο υλικό αναμένεται να απογειώσουν την ομάδα των Πρόννων.
Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισαν, μέλη της διοίκησης και ο προπονητής Μάκης Γιαννάκης, με τον τελευταίο να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του δουλειά και παρουσία στις προπονήσεις εξηγώντας παράλληλα το πλάνο της προετοιμασίας.
Να θυμίσουμε ότι ο Ηρακλής για την πρώτη σειρά των αγώνων του τοπικού κυπέλλου και στον πρώτο μεταξύ τους το Σαββατοκύριακο 3-/10 φιλοξενείται στις Κεραμειές σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από την Εικοσιμία, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στα Τζανάτα σε ημερομηνία που θα οριστεί από την διοργανώτρια.
Να επαναλάβουμε ότι στα ευχάριστα για την ομάδα και τον Μ. Γιαννάκη η παραμονή στην ενεργό δράση του έμπειρου, σκόρερ της ομάδας, Λεωνίδα Βανδώρου για μια ακόμη χρονιά. Άλλωστε, όπως έχουμε ξαναγράψει, αυτή ήταν και η επιθυμία όλων, αφού ο Λεωνίδας εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με την εμπειρία και το ήθος που διαθέτει θα βοηθήσει τα νέα παιδιά που και φέτος θα έχουν μεγάλη συμμετοχή και θα πάρουν τις ανάλογες ευκαιρίες από τον έμπειρο προπονητή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου