Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30

Σ.Δ.Κ.: Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στον Πλατύ Γιαλό ο κολυμβητικός αγώνας του Συλλόγου μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι ο κολυμβητικός αγώνας που θα διεξαχθεί για λόγους άθλησης και ψυχαγωγίας το Σαββάτο 3 Οκτωβρίου στον Πλατύ Γιαλό θα ξεκινήσει τις 12 το μεσημέρι από το σημείο της καντίνας στην παραλία.
Οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν συνολικά περίπου 400 μέτρα με κατεύθυνση προς το Τουρκοπόδαρο και πίσω (200  μέτρα και επιστροφή).
Θα πάρουν όλοι αναμνηστικά διπλώματα ενώ οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες θα λάβουν ως έπαθλο από ένα μπουκάλι κρασί, που αποτελεί ευγενική χορηγία του οινοποιείου SCLAVOS WINES.
Επισημαίνουμε ότι οι κολυμβητές συμμετέχουν με προσωπική τους ευθύνη στο γεγονός, για οτιδήποτε συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα.
Οφείλουν δε να τηρήσουν όλους τους απαραίτητους κανόνες  για την διασφάλισή τους από ενδεχόμενο πρόβλημα υγείας ή ατύχημα, όπως επί παραδείγματι να έχουν περάσει κατ΄ ελάχιστον 3 ώρες μετά το όποιο γεύμα τους, να φορούν γυαλιά προκειμένου να έχουν σχετική ορατότητα εντός του νερού, να φέρουν μαζί τους πετσέτα και  κατάλληλη ενδυμασία ώστε να αλλάξουν μετά το γεγονός, να έχουν κατάλληλα ενυδατωθεί πριν την προσπάθειά τους κτλ.
Στον αγώνα λαμβάνουν μέρος άτομα άνω των 16 ετών, με την προϋπόθεση ότι κολυμπούν με ευχέρεια.
Τονίζουμε ότι το παρόν γεγονός  είναι καθαρά ψυχαγωγικό και δεν έχει χαρακτήρα επίσημης διοργάνωσης ως εκ τούτου δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται σε ένα διάπλου ο οποίος έχει οργανωθεί για να υποστηρίξει την αγωνιστική παρουσία των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου