Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29

Α.Σ.Κ.: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Παίδες και Έφηβους (Φώτο)


Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκαναν Παίδες και Έφηβοι του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.
ΠΑΙΔΕΣ
Πιο συγκεκριμένα οι Παίδες, με προπονητή τον Πάνο Ματιάτο, αγωνίστηκαν στην Αμαλιάδα κόντρα στον ισχυρό Υπερίωνα, τον οποίο και νίκησαν με 55-47.

Οι νεαροί παίκτες του ΑΣΚ έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές των υποδομών της ομάδας μας, που καταφέρνουν και συνεχίζουν την πολύ καλή δουλειά τους, «βγάζοντας» συνεχώς νέους αθλητές!
Κόντρα στον Υπερίωνα αγωνίστηκαν: Γιαννάτος Κ. 16 (1), Μουίκης Γιάννης 16, Τραυλός 14, Παυλάτος Ν. 4, Τζωρτζάτος Φιλάρετος 3, Μαμασούλας Ν. 2, Ρουχωτάς Γ. , Δημάτος  Ν., Μπεκατώρος Α., Αλεξανδράτος Σπ., Φέρο Αντ., Λιτσάι Γρ.,
Δεκάλεπτα: 12-16, 27-27, 34-44, 47-55.
ΕΦΗΒΟΙ
Οι Έφηβοι αγωνίστηκαν στην Αρχαία Ολυμπία, κόντρα στον Ολυμπιονίκη, τον οποίο και νίκησαν μετά από εξαιρετική εμφάνιση 50-30.
Προπονητής της ομάδας είναι  ο Μανώλης Δούλιας.
Κόντρα στον Ολυμπιονίκη αγωνίστηκαν: Παπαδημητρίου Γ. 12, Θεοδωράτος Σπ. 13 (2), Διακρούσης Σπ. 10 (1), Γιαννάτος Κ., 6, Ντεράι Μ.2, Μουίκης Γιάννης 2, Μέκος Θ. 2, Χατζής Κ. 3, Ντιήλ Αντζ., Ντιήλ Ντόμινικ, Φραγκιάς Ν., Τζωρτζάτος Αριστόδημος.
Δεκάλεπτα: 9-16, 14-26, 25-36, 30-50
Την επόμενη αγωνιστική (2η), οι Παίδες θα αντιμετωπίσουν στο Αργοστόλι τον Ολυμπιονίκη και οι Εφηβοι επίσης στο Αργοστόλι την ομάδα του Γλαύκου Πάτρας.
Τις δύο αποστολές, συνόδευσαν οι έφοροι της ομάδας μας Γιώργος Γιαννάτος και Ράνια Πολλάκη.
Ο ΑΣΚ είχε για ένα ακόμα σαββατοκύριακο πολυπληθή αποστολή Εφήβων και Παίδων και έφτασε τα 30 άτομα, δείχνοντας ότι είναι ο μόνο σύλλογος που μπορεί και βγάζει τόσα πολλά παιδιά εκτός νησιού σε πρωταθλήματα και αγώνες!
Ξεκινάει την Κυριακή (4/10) η ανδρική ομάδα
Η Ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, θα δώσει την Κυριακή 4/10 τον πρώτο της αγώνα στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η (Α1), κόντρα στον Ολυμπιονίκη στην Αρχαία Ολυμπία.
Αλλαγές στις ώρες και τον χώρο των τμημάτων υποδομής
Λόγω της απαγόρευσης χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης» από την ΚΕΔΗΚΕ,  ο ΑΣΚ σας ενημερώνει ότι τα αγωνιστικά τμήματα (Εφηβοι – Παίδες – Παμπαίδες), θα προπονούνται κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές.
Το τμήματα προμίνι και μίνι αγωνιστικό, θα προπονηθούν κανονικά Τρίτη – Πέμπτη και Σάββατο στις ώρες τους, στα εξωτερικά γήπεδα.
Τα κορίτσια, κανονικά στις ώρες τους Σάββατο και Κυριακή.
Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε στο κλειστό Γυμναστήριο και να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα. 
ΦΩΤΟ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου