Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22

Μπορεί να άργησε αλλά ήρθε η μεταγραφική ενίσχυση του Πυλαριακού


Μπορεί να άργησε αρκετά η μεταγραφική ενίσχυση στον Πυλαριακό, όμως σήμερα μπήκε δυναμικά και υπόγραψε στην ομάδα του κ. Κουγιανού ο πρώην επιθετικός της Ερύσσου Παππάς Γρηγόρης. Μια μεταγραφή που ενισχύει την Πυλαρινή ομάδα στη θέση του σκόρερ.
Επίσης επέστρεψαν στην ομάδα ο Γρηγόρης Σταμούλης και ο Γεράσιμος Κουγιανός (γιος του προπονητή της ομάδας).
Ο πρώτος είναι από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά λόγω σπουδών δεν μπορούσε να βοηθήσει αφού απουσίαζε εκτός Κεφαλονιάς, ενώ ο δεύτερος είναι φοιτητής αλλά θα μπορεί πλέον να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα του μια και πήρε μεταγραφή από την σχολή του στην Φλώρινα σε αντίστοιχη της Πάτρας.
Ακολουθεί δήλωση της προέδρου του Πυλαριακού κ. Μυρτώς Αλυσανδράτου:
«Ξεκινάμε φέτος τη χρονιά συνεχίζοντας από εκεί που μείναμε πέρυσι, με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά και να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας ώστε χωρίς άγχος στη συνέχεια να χαρούμε αυτό που κάνουμε.
Φέτος έφυγαν κάποιοι παίκτες από τον Πυλαριακό, όμως πιστεύω ότι με αυτούς που ήρθαν θα καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο τα όποια κενά άφησαν.
Όσον αφορά τα γήπεδα θεωρώ ότι είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο αλλά και τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτά. Είναι επικίνδυνα και τροχοπέδη στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αφού δεν μπορεί σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους να παιχθεί σωστό ποδόσφαιρο.
Εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους με την ευχή να χαρούμε επιτέλους καλό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου