Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17

Τέλος ο Σπανούλης από την Εθνική!


Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε μετά από τέλος του αγώνα με την Λετονία την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα.
Συγκεκριμένα ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε στην τηλεοπτική κάμερα πως: «Ήρθε η ώρα να σταματήσω. Πιστεύω πως προσέφερα, Είμαι στις Εθνικές ομάδες από 17 χρονών. Μια καριέρα γεμάτη. Καταφέραμε να φέρουμε τρία μετάλλια. Άλλες φορές πετύχαμε και άλλες αποτύχαμε. Αυτά έχει η ζωή. Πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω και να παίξουν τα υπόλοιπα παιδιά για εμάς. Είμαι πολύ συγκινημένος», είπε αρχικά ο εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά 33χρονος γκαρντ.
Και συμπλήρωσε: «Καταφέραμε μέσα σε αυτά τα χρόνια να φέρουμε στην πατρίδα μας τρία μετάλλια (χρυσό 2005, αργυρό 2006, χάλκινο 2009). Άλλες φορές φέραμε επιτυχίες, άλλες φορές δεν τα καταφέραμε.
Είμαι περήφανος για τα όσα πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια, το ξαναλέω βρίσκομαι από 17 χρονών παιδί στις Εθνικές, αλλά ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Ήρθε η ώρα να σταματήσω, ήρθε η ώρα να παίξουν και τα νέα παιδιά που έρχονται τα επόμενα χρόνια. Να παίξουν και για εμάς. Έχουμε ταλέντο, υπάρχει ποιότητα. Είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά αυτή την στιγμή, σας ευχαριστώ πολύ, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο...».
http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου