Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

Παγκέ - Εθνικός Κεφαλονιάς 5-0 σε φιλικό αγώνα προπόνησης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό του παιχνίδι προπόνησης έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός, μετά το χθεσινό και την ήττα με σκορ 2-0 από τη Σάμη. Σημερινός αντίπαλος ο νεοσύστατος Εθνικός Κεφαλονιάς.
Για την ομάδα του Ληξουριού το παιχνίδι αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορικό, αφού ήταν το πρώτο της, στη σύντομη παρουσία της στα ποδοσφαιρικά πράγματα του τοπικού ποδοσφαίρου, έστω και ανεπίσημο.
Οι γηπεδούχοι του Θ. Βουκελάτου με λιγότερες ελλείψεις αυτή την φορά και σίγουρα πιο έτοιμοι και καλύτεροι επικράτησαν των αντιπάλων τους με σκορ 5-0 δείχνοντας σημάδια σαφής βελτίωσης, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό, ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά από την μέτρια παρουσία τους στο παιχνίδι με τη Σάμη.
Από την άλλη η παρουσία του Εθνικού και περισσότερο αυτή του α' ημιχρόνου, δίνει υποσχέσεις για το μέλλον και πείθει ότι δεν ιδρύθηκε απλά για να υπάρξει μια ακόμη ομάδα στο Ληξούρι. Ήταν πολύ καλός και με τη σωστή δουλειά που γίνεται από τον Νίκο Κουρούκλη, φαίνεται από την αρχή ότι όντως «ήρθε για να μείνει» και να διακριθεί.
Σημασία, εκτός της ψυχολογικής πλευράς, δεν μπορεί να έχει το αποτέλεσμα ενός τέτοιου παιχνιδιού. Απλά να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η Αργοστολιώτικη ομάδα, αφού ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή και γενικότερα τον έλεγχο του αγώνα, με σκορ 5-0.
Να σημειώσουμε ότι και οι δυο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους. Ενώ λόγω απουσίας του Θ. Βουκελάτου εκτός Κεφαλονιάς στον πάγκο βρέθηκε ο Γ. Βασιλάκης.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 42' οι "κυανόλευκοι" θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 ύστερα από ωραία σέντρα του Μοσχόπουλου στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του Αρμάντο που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 
Ο Θ. Τούρλας στο 63' με ένα έξυπνο φαλτσαριστό τεχνικό σουτ από τα όρια της περιοχής θα πετύχει το 2-0 για την ομάδα του.
Ο Αρμάντο στο 67' θα βρει ωραία στην περιοχή τον Τούρλα με τον τελευταίο να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Ο Σπανός στο 74' θα πιάσει ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών για να στρωθεί στον αμαρκάριστο Κλαούντιο που με κοντινό πλασέ θα πετύχει το 4-0.
Το τελικό 5-0 θα πετύχει στο 85' με ωραίο πλασέ του Μούκα μέσα από την περιοχή μετά από την ψηλοκρεμαστή πάσα του Μάτα στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού.
Να αναφέρουμε ακόμη ότι οι γηπεδούχοι στο 22' σε πλασέ από πολύ κοντά του Π. Κορσιάνου είδαν την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Διαιτητής ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αλέξης Γαβαλάς.
Οι συνθέσεις
Παγκ-κος:(Θ. Βουκελάτος), Κομπορόζος, Βασιλάκης, Τριανταφυλλίδης, Δραγούτας, Μεγαδούκας, Αρμάντο, Τούρλας, Κατσιγιώργης, Σπανός, Μοσχόπουλος, Κορσιάνος Π..
Έπαιξαν και οι:Μαγδαληνός, Κοψίνης, Ράκκας, Ντεντλάλα, Τζάκης, Κλαούντιο, Μάτα και Μούκα.
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Τζάκης, Μαυροειδής, Λαδάς, Καλλιμάνης, Σιμωτάς, Ζαφείρης, Γαλανός, Αραβαντινός Κ., Δαμουλιάνος, Τορομάνι, Βασιλάτος
Έπαιξαν και οι: Σταματελλάτος, Τσίγκανος, Διονυσάτος, Γιακουμάτος, Κατσιβέλης, Παπλάς, Βώρος, Αραβαντινός Ν., Αραβαντινός Α. και Παρίσης.
Ακολουθούν φώτο από το παιχνίδι















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου