Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21

Έκλεισε 4 xρόνια κοντά σας το Sportsthea.... Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη (Video)

4 Χρόνια Sportsthea 
Σας ευχαριστούμε
sportsthea
Συμπληρώσαμε ήδη 4 χρόνια από την ημέρα που στις οθόνες του υπολογιστή σας έκανε την εμφάνισή του ένα νέο, με νέους ανθρώπους, όνειρα και αγάπη για τον τοπικό αθλητισμό, αθλητικό site. 
Ήταν η 21η Σεπτεμβρίου 2011, η τρέλα των παιδιών του sportsthea, η απίστευτη βοήθεια του αγαπημένου μας φίλου Μάκη, που το οργάνωσε μαζί με την αγάπη μας για αυτόν τον τόπο, μας κάνει σήμερα να καμαρώνουμε για ότι καταφέραμε. 
Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, την τρέλα μας κάνουμε, ούτε έχουμε κάποιο οικονομικό όφελος από την λειτουργία του. Απλά μας αρέσει και το κάνουμε σε ανταπόδοση της αγάπης και της εμπιστοσύνης που μας δείξατε σε αυτή την διαδρομή. 
Σκοπός του, από την έναρξη της λειτουργίας του ήταν και εξακολουθεί και σήμερα να είναι: α) να βοηθάει την ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού στα νησιά μας και να αναδεικνύει πιθανά προβλήματα συμβάλλοντας στην επίλυση τους β) να βοηθάει στην προώθηση της ιδέας του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ» και του FAIR PLAY στον αθλητισμό γ) να παρουσιάζει τα αθλητικά γεγονότα των νησιών μας με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα, χωρίς εμπάθειες και αποκλεισμούς. 
Σήμερα, μετά από 4 χρόνια κοπιαστικής δουλειάς, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά, ξεπερνώντας πολλές φορές τις δυνάμεις μας, γιατί εσείς μας βοηθήσατε σε αυτό. 
Μας αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή και μας στηρίξατε δίνοντάς μας κουράγιο να συνεχίσουμε έτσι δυναμικά μέχρι σήμερα. 
Ένα μεγάλο, λοιπόν, ευχαριστώ και σας υποσχόμαστε να μείνουμε το ίδιο αντικειμενικοί και σοβαροί με την δική σας στήριξη για να βοηθήσουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, τον τοπικό αθλητισμό. 
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο να παρακολουθήσετε ένα πολύ όμορφο video, δώρο φίλης αναγνώστριας που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της. 
Την ευχαριστούμε και αυτή! 
Χρόνια μας πολλά λοιπόν…….. 
Η ομάδα του Sportsthea
Πατείστε εδώ να δείτε το εορτaστικό μας video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου