Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24

Φιλική νίκη για την Εικοσιμία που έδειξε πιο έτοιμη 5-0 τα Διλινάτα (Φώτο)

Σε ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαραχτήρα, μέσα σε ένα εκνευριστικό ψιλόβροχο, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, η Εικοσιμία πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στα Διλινάτα με σκορ 5-0.
Οι δυο προπονητές, παρ' ότι είχαν πολλές ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, εν τούτοις είναι σίγουρο ότι έβγαλαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και είδαν αυτά που ήθελαν ώστε όπου χρειάζεται να διορθωθεί κάτι, αυτό να γίνει πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των δυο ομάδων.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είχε ρυθμό με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν τον έλεγχο, αλλά και την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.
Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι την Κυριακή δίνουν σημαντικό όσο και δύσκολο αγώνα στο Βαθύ για το τοπικό κύπελλο με αντίπαλο τον δυνατό στην έδρα του Οδυσσέα.
Για τους γηπεδούχους οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μεταφέρονται για το μεθεπόμενο Σάββατο όπου στις Κεραμειές σε ένα παιχνίδι που είναι το απόλυτο φαβορί φιλοξενούν τον Ηρακλή Πρόννων.
Για την ιστορία, όπως προαναφέραμε, τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Λειβαθούς αφού επικράτησε των αντιπάλων της με σκορ 5-0. Αν και το τελευταίο που ενδιέφερε τους δυο προπονητές ήταν αυτό.
να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ήταν διάρκειας 70΄(2Χ35').
Τα γκολ
Στο 1' οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Σπανός με ωραία κάθετη πάσα θα βρει στην περιοχή τον Καραίσκο με τον τελευταίο να πιάνει ένα όμορφο πλασέ στην κίνηση και να πετυχαίνει το 1-0 για την ομάδα του.
Ο Τανουσάι στο 23' θα αλλάξει πολύ ωραία γήπεδο από αριστερά στα δεξιά στον Χρηστάτο, αυτός θα προχωρήσει, θα μπει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ντερβισάιν για το 2-0.
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς να το χαλάσουν κιόλας. Οι γηπεδούχοι και πάλι καλύτεροι πέτυχαν άλλα τρία γκολ σε αυτό το διάστημα.
Το 3-0 για τους "κυανόλευκους της Λειβαθούς θα πετύχει στο 46' ο Σπανός με κοντινό πλασέ ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε από δεξιά ο Μπούσι, με τον σκόρερ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών των φιλοξενούμενων.
Ο Αποστόλου στο 57' θα πετύχει το 4-0, όταν στην έξυπνη "λόμπα" του Μπούσι θα βρεθεί απέναντι από τον Ντερβισάιν και με διπλή προσπάθεια, αφού το πρώτο του πλασέ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των Διλινάτων και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το τελικό 5-0, που ήταν και το δεύετρο του στον αγώνα, θα πετύχει ο Σπανός ύστερα από όμορφη ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Διαιτητής ο
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κολυβάς, Χρηστάτος, Κουμαριώτης, Ψάλτης, Μαρκαντωνάτος, Μπούσι, Τανουσάι, Γρηγοράτος, Κορσιάνος, Σπανός, Καραίσκος.
Έπαιξαν και οι:Αποστόλου, Αποστολάτος, Πολλάτος, Κοκκόσης, Χρ. Μινέτος και Καπλάνης.
Διλινάτα:(Κουρκουμέλης), Ντερβισάιν, Παππάς, Δημ. Τζωρτζάτος, Σκριβάνος, Λορέντζο, Γερ. Κατσούρης, Βαγγελάτος, Τσάκος, Γ. Αναλυτής, Ταγκίρης, Φ. Τζωρτζάτος.
Έπαιξαν και οι:Κίριο, Παγουλάτος, Γιωργ. Κατσούρης, Παπαδογεώργος και Στεφανιώτης.
Φώτο από το σημερινό παιχνίδι





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου