Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29

Νέα φιλική νίκη για την Εικοσιμία 2-1 τη Σάμη στις Κεραμειές


Την ευκαιρία να δουν τους ποδοσφαιριστές τους αγωνιζόμενους, έστω και σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, είχαν σήμερα στο απόγευμα στις Κεραμειές, οι προπονητές της Εικοσιμίας και Σάμης, Δ. Ζησιμάτος και Κ. Βιτωράτος αντίστοιχα.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά καλό και τις δυο ομάδες να δείχνουν καλά στοιχεία στο «χορτάρι». Στο δεύτερο αντίθετα με τις ομάδες να δείχνουν αρκετά κουρασμένες το θέαμα ήταν μέτριο.
Στο τέλος νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου κάνοντας την ανατροπή, από το εις βάρος της 0-1 στο υπέρ της τελικό 2-1.
Βέβαια αυτό είναι κάτι που δεν ενδιέφερε κανέναν από τις δυο ομάδες.
Σίγουρα και αυτό είναι που ενδιαφέρει, Ζησιμάτος και Βιτωράτος είδαν αυτά που ήθελαν καθώς έβγαλαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που διεξάγονται!
Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν 0-1 στο σκορ στο 35’ όταν ο Δ. Αλυσανδράτος με ωραία σέντρα ακριβείας, από δεξιά θα βρει  λίγο έξω από την μικρή περιοχή τον αμαρκάριστο Ν. Μωραίτη με τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιαννά.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα, ήταν και καλύτεροι σε αυτό το διάστημα,  και στο 34’ ο Αντ. Κορσιάνος με μια πολύ έξυπνη κάθετη πάσα θα βρει στην πλάτη της άμυνας της Σάμης τον Καπλάνη, αυτός θα πλασάρει στην κίνηση, προλαβαίνοντας την έξοδο του Κ. Μωραίτη και θα πετύχει την ισοφάριση και το 1-1 για την ομάδα του.
Το ημίχρονο θα βρει τις ομάδες ισόπαλες στο σκορ.
Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα πετύχουν το γκολ της νίκης, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι αφού θα έχουν ένα δοκάρι.
Έτσι στο 51’ ο Μπούσι από αριστερά μετά ωραία εκτέλεση φάουλ θα φέρει την μπάλα ψηλοκρεμαστά στην περιοχή και στο δεύτερο δοκάρι στον  εντελώς αμαρκάριστο Χρ. Μινέτο, που δεν έχει πρόβλημα με μια «καλοζυγισμένη» κεφαλιά να την στείλει στα δίχτυα του Κ. Μωραίτη, για το τελικό 2-1 της ομάδας του και την ανατροπή.
Άτυχη θα σταθεί η ομάδα του Κ. Βιτωράτου όταν στην συρτή σέντρα σουτ, από πλάγια δεξιά, μέσα από την περιοχή του Γ. Αμούργη, ο Κολυβάς φαίνεται να αιφνιδιάζεται αλλά η μπάλα θα περάσει παράλληλα από την εστία και θα σταματήσει στο δεξί του δοκάρι, ενώ στη συνέχεια απομακρύνουν τον κίνδυνο οι αμυντικοί.
Να αναφέρουμε επίσης ότι το παιχνίδι είχε διάρκεια 80' (2Χ40').
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Χρηστάτος, Κουμαριώτης, Χρ. Μινέτος, Διον. Πολλάτος, Μπούσι, Τανουσάι, Αποστολάτος, Κορσιάνος, Καπλάνη, Καραίσκος.
Έπαιξαν και οι: Κοκκόσης, Ψάλτης, Μαρκαντωνάτος, Γερασιμάτος, Κολυβάς και Τσεκίτσι.
Σάμη:(Κ. Βιτωράτος), Κ. Μωραίτης, Μινέτος, Μπεκατώρος, Ποταμιάνος, Κοσμάτος, Ν. Μωραίτης, Αλυσανδράτος, Βιτωράτος, Κ. Νικολοβιένης, Γιαννάτος, Γ. Αμούργης.
Έπαιξαν και οι: Παπαδάτος, Σκιαδαρέσης, Βελισσαράτος, Μαρ. Μιχαλίτσης, Αγγ. Μιχαλίτσης και Δευτεραίος.
Φώτο από το παιχνίδι









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου