Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19

3-1 ο Παγκέ σε φιλικό προπονητικό τα Διλινάτα (Φώτο)


Λίγο πριν οι ποδοσφαιριστές οδηγηθούν στις κάλπες για τις αυριανές εκλογές, αυτοί των Διλινάτων –Παγκεφαλληνιακού είπαν να χαλαρώσουν από την δύσκολη προετοιμασία και να παίξουν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι.
Έτσι σήμερα το απόγευμα συναντήθηκαν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. 
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό και τις δυο ομάδες παρά την εποχή και την ζέστη προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα και τα κατάφεραν μέχρις ενός σημείου, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο μια εβδομάδα πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
Οι δυο προπονητές Δ. Κουρκουμέλης και Θ. Βουκελάτος είναι σίγουρο ότι έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.
Τέλος, χωρίς αυτό να έχει και πολύ μεγάλη, εκτός την ψυχολογική, σημασία, ο Παγκεφαλληνιακός επικράτησε με σκορ 3-1.
Τα γκολ
Το πρώτο ημίχρονο οι άμυνες ήταν αυτές που δεν επέτρεψαν να μπει κάποιο γκολ με αποτέλεσμα οι ομάδες να μείνουν στο στείρο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες ήταν πιο παραγωγικές και πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ του αγώνα.
Στο 68' τα Διλινάτα θα προηγηθούν 1-0 με ένα πολύ ωραίο δυνατό συρτό σουτ του Γεωργόπουλου εκτός περιοχής.
Ο Πάγκε στη συνέχεια αντέδρασε και θα ισοφαρίσει αρχικά σε 1-1 στο 83' όταν ο Σπανός με συρτή παράλληλη σέντρα από δεξιά θα βρει τον Μποσίνη αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με πλασέ θα πετύχει την ισοφάριση.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 85' οι "κυανόλευκοι" θα πετύχουν την ανατροπή και το 1-2 με ένα εντυπωσιακό δυνατό σουτ του Κατσιγιώργη, έξω από την μεγάλη περιοχή που θα στείλει την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Ντερβισάιν.
Ακριβώς στο 90' ο Πάγκε θα πετύχει το τελικό 1-3
Ο Γ. Μπάμπης θα κερδίσει την μπάλα από τον Παγουλάτο και θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή στον αμαρκάριστο Μποσίνη, εκεί ο Ντερβισάιν θα αποκρούσει προσωρινά το κοντινό πλασέ του αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης θα είναι πιο τυχερός και με κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα.
Να αναφέρουμε ότι στο 70' ο Παγκεφαλληνιακός είχε και ένα δυνατό σουτ του Ντεντλάλα να στέλνει την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι των Διλινάτων.
Διαιτητής ο Γ. Βασιλάκης
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Κουρκουμέλης), Ντερβισάιν, Παππάς, Χρ. Τζωρτζάτος, Θ. Αναλυτής, Λορέντζο, Κατσούρης, Βαγγελάτος, Τσάκος, Γ. Αναλυτής, Ταγκίρης, Φ. Τζωρτζάτος.
Έπαιξαν και οι:Κίριο, Γκερβένης, Παγουλάτος, Κουγιανός, Γ. Κατσούρης, Γεωργόπουλος, Β. Αναλυτής, Κοντογιαννάτος και Νανούσι.
Παγκεφαλληνιακός:(Θ. Βουκελάτος), Κομπορόζος, Βασιλάκης, Τριανταφυλλίδης, Μεγαδούκας, Κ. Παπαναστασάτος, Αρμάντο, Κατσιγιώργης, Σπανός, Μοσχόπουλος, Κοψίνης, Κορσιάνος Π..
Έπαιξαν και οι:Μαγδαληνός, Ράκκας, Ντεντλάλα, Μποσίνης, Κλαούντιο, Μάτα και Μούκα, Σ. Μπάμπης, Γ. Μπάμπης και Δ. Μαγδαληνός.
Προσπάθεια στα Διλινάτα να επανέλθει ο Λ. καλαφάτης
*** Όσον αφορά τη θέση του βασικού τερματοφύλακα των Διλινάτων, διοίκηση και συμπαίκτες του Λευτέρη Καλαφάτη πιέζουν ώστε ο ποδοσφαιριστής να ανακαλέσει την απόφαση του να μην αγωνιστεί ξανά, λόγω της κατάστασης των γηπέδων και και επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση.
Και από ότι φαίνεται ο Λευτέρης που αγαπάει την ομάδα του χωριού του δεν θα τους χαλάσει το χατίρι!
Φώτο από το σημερινό παιχνίδι




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου