Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15

"Τρελαίνει" κόσμο η Πρόοδος Ιθάκης....... Συνεχίζεται η ενίσχυση με ακόμη μια εντυπωσιακή μεταγραφή


Σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή προέβη χθες η Πρόοδος Ιθάκης. Μια μεταγραφή που σίγουρα ανεβάζει πολύ περισσότερο το επίπεδο της ομάδας του Κ. Πίππου και μαζί με τους επίσης νεοαποκτηθέντες, Μιχαλιτσιάνο, Τσέλλα και Κατσαρέλια, την απογειώνουν, αφού γίνεται πανίσχυρη πλέον και αναμένεται να είναι μέσα στις καλύτερες και ποιοτικότερες του νέου πρωταθλήματος. 
Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν υψηλόσωμο νεαρό ποδοσφαιριστή (γεν. 1998), τον Δημήτρη Καρανίκα ο οποίος αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία σαν μεσοεπιθετικός. 
Τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηρακλής Αστακού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.
Έτσι ο Κ. Πίππος θα έχει στα χέρια του ένα ακόμη καλό «εργαλείο» στην προσπάθεια του να υλοποιηθεί ο φετινός στόχος της ομάδας που δεν θα είναι άλλους από το να έχει ταυτότητα και να είναι υπολογίσιμη από τις υπόλοιπες των νησιών μας.
Τιμήθηκε ο Ανδρέας Τσίρος στην Βάρδα
Εν τω μεταξύ ένα σημαντικό γεγονός είχαμε την Κυριακή στα πλαίσια του φιλικού αγώνα της Προόδου με αντίπαλο στην Βάρδα, τον τοπικό Π.Α.Ο. και αφορά μια τιμητική διάκριση για τον ποδοσφαιριστή της Θιακιώτικης ομάδας, Ανδρέα Τσίρο.
Συγκεκριμένα ο εξαίρετος αυτός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στην Βάρδα, τιμήθηκε από την τοπική ομάδα, που με την κίνηση της αυτή δείχνει ότι δεν ξεχνάει τα "δικά" της παιδιά. Ο Τσίρος παλαιότερα είχε περάσει από τις ακαδημίες της Ηλειακής ομάδας. Παράλληλα και ο πατέρας του Γιώργος Τσίρος υπήρξε μια από τις παλιές μεγάλες δόξες του Παμβουπρασιακού.
Συγχαρητήρια Ανδρέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου